- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
"Atmega328 uC csinál benne minden mérést"
Igen, az csinálja a méréseket is, nem csak a megjelenítést. Mivel 3 bemenete van, és semmi megkötés arra, hogy a bemenetek melyikébe milyen alkatrész melyik lábát dugod, rengeteg variációt végig kell próbálni, hogy kitalálja, mit dugtál és hova. Biztosan meg lehetne építeni, de nem hiszem, hogy megérné. Képzeld el a programot, ami a mérésekből kitalálja, hogy ez egy tekercs, egy FET, vagy micsoda. Ha pl. FET, tranzisztor, dióda, ellenállás, kondenzátor, zener, stb, akkor megmondja, melyik láb micsoda, mik a paraméterei, miegymás. Szerintem nagyon hasznos. Én pl. a napokban is arra használtam, hogy a FET készletemből megnézzem, melyik nyit a legalacsonyabb gate feszen, hogy az ESP32 mellé azt tegyem.
Elég megtévesztő a neve, hogy tranzisztor tester, mert az csak egy funkció a rengeteg közül.
Kipróbálom a TC-t, ezer éve nem használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Villanyszerelés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest