- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Videós, mozgóképes topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A világ leggyorsabb SRAM dizájn-ját kínálja a Marvell
- TV antenna és jelerősítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
válasz
MineFox54 #7675 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy ne csináld, csak a feltett kérdés alapjűán azt hittem konkrét dolog miatt ezt cisnálod, nem pont gyakorlófeladatnak való, de kinek mi. Én aztán nem akarom tőle elvenni a kedvedet, sőt.
Amit én építenék elé mindenképpen:
[link]A visszacsaolást módosítsd, mert ez hangszerhez készült illesztés, szelektív az átvitele, de szabályozható a jelszint 0dB és valami 15-20dB környékén. Tehát letekert visszacsatolással 1:1-az átvitele.
SZerk.: Az analog input és az OPA kiemenete között minimális legyen a vezetéktávolság, mert az arduino nagyon érzékeny az elektromos szmogra. Serial printbe írd ki az analog input értékét, és láthatod, hogy ha beledugsz egy darab drótot felmegy mintha kivezérelnéd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A világ leggyorsabb SRAM dizájn-ját kínálja a Marvell
- TV antenna és jelerősítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged