Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Teasüti
üzenetére
"Ha szerencsés vagy, akkor üzembiztos lesz. Ha nem, akkor sorra jönnek elő a pixelhibák aktív használat közben"
Van valakinek pixelhibás led szalagja? Ki tudná próbálni, hogy ha a 0 bit hosszát lényegesen lecsökkenti (mondjuk 0.25, vagy 0.2 microsecre), nem szűnik-e meg a hiba? Két szalagot próbáltam, az egyikben egy, a másikban két olyan pixel volt, ami gyakran hibázott egy idő után. Levittem a 0 bit hosszát, és megszűnt a pixelhiba. -
Janos250
őstag
válasz
Teasüti
üzenetére
Mivel nem ismertem a WS2813-at, rákerestem.
"250us or more of reset time, it won’t cause wrong reset while interruption, it work on the lower frequency and inexpensive MCU."
Ez egy fontos szempont lehet, ha nem akar az ember nyűglődni az interrupt letiltásával. Próbára rendelek is egyet!
Smart home:
Vannak már rá példák. Én is ki akarom próbálni, de még nem jutottam odáig. Pl. Sonoff cuccok jól illeszthetők. -
vargalex
félisten
válasz
Teasüti
üzenetére
A ws2813-at a pixelhibák miatt javaslod (ugye itt csak a hibás led nem fog működni, a mögötte lévőket nem befolyásolja)?
Elsőre egy hyperion-t (ambilight) próbálnék ki. Ehhez 60 led/m szalagot javasolnál, vagy kevesebbet?
Illetve lehet, hogy a gyerekeknek valami ébresztő napfelkelte "szimulátort" csinálok majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Buds3 Pro Fülhallgató Teljesen Új Eladó!!!
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- SZÉP! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) DDR5 6000MT/s CL40 XMP black kit - ÚJ, bontatlan, garis - ELADÓ!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8G I 8GB I 256SSD I NVIDIA I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ekkold