-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
válasz
Oryctolagus #6109 üzenetére
-
válasz
Szia! Én smart car-t építettem, olyasmi igényekkel, amit te is írtál. Most én is lánctalpast kezdtem építeni. Én Mega board-ot javaslok a nagyobb memória és a sok láb miatt, motor shield-et ilyet használok, nagyon jó minőségű, és csak két lábat igényel, i2c buszos (Uno-nál ez még nagyobb jelentőségű a kevesebb láb miatt). Valamint hc-06 bluetooth-t, filléres, nagydíj könnyű vele dolgozni és rengeteg Android app van hozzá a távirányításhoz. Ha segítség kell, írj privátot, szívesen megosztom a tapasztalataimat.
-
Janos250
őstag
válasz
Srácok, ne legyetek már ennyire balekok, hogy a vateráról rendeltek ilyesmit. Ezek az eladók nem csinálnak mást, mint a Ti címetekre megrendelik ebayen az árut, nem ritkán dupla áron.
Őket - érdekes módon - nem cseszegeti az adóhivatal. Vagy azért nem, mert nagykutyák állnak mögöttük, vagy az is lehet, hogy külföldről intézik álnéven a rendeléseket.
Lássuk pl. "New L298P Shield R3 DC Motor Driver Module 2A H-Bridge 2 way Fr Arduino UNO 2560" holmit: ott van a vaterán, hogy Kínából jön az áru, tehát ugyanakkor érkezik meg, mintha saját magad rendeled meg, csak a vaterás csajnak - ha valóban egy csaj egyáltalán - is fizetsz majdnem ugyanannyit, tehát majdnem dupla áron veszed!
Ha nem tudjátok, hogyan rendeljétek meg, leírjuk, de ne ezeknek adjátok a pénzeteket, már csak az elv kedvéért se! Ha megnézed, hogy nagyjából hétezer db. árut adott így el, könnyen kiszámíthatod, hogy egy kisebb lakás árát szedte el másoktól anélkül, hogy valami érdemlegeset tett volna!
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Akciófigyelő: Féláron nyit az Ulefone új mindenese
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- GTA V
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 11
- Sorozatok
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest