- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi hangfal építés
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lac1
csendes tag
Rá van szitázva az elektronikára hátul. Ide tudnám ráforrasztani, csak ez mint utolsó utáni megoldásként jelenik meg nálam.
Igen, igen, nincs felirat a csatlakozón, vagyis hogy "J3", de ez csak az a csati azonosítója lehet, de, hogy hol a "J2" és "J1" azt nem látom. Ez egy olyan verzió lehet (rá is van írva, hogy xxxxxx_v3), hogy konkrétan ilyent nem is találtam még úgy sem, hogy csak kép van róla. A chipre írt típust is egy helyen találtam meg, azt is fórumon (külföldi) és ott a srác azt kérdezte a nagyérdeműtöl, hogy a hatból bekötött négyet és mirw való a maradék kettő. Tehát chipre, nyára szitázott felirat alapján én legalábbis nem találtam semmit, és ugye az Arduino-s projektnél az ujjlenyomat olvasó közvetlenül csatlakozik magára az Uno-ra, de én meg a képen látszódó módon olyan kábelt kaptam hozzá, hogy mind a két végén gyorscsatlakozó van.
Most vagy van átalakító - tudom, le lehet vágni a csatlakozót és a vezetékek végét rákendácsolni az Arduino-ra, de szerintem a fejlesztők nem így gondolták - vagy nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged