- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi hangfal építés
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
válasz
szaszyka #4317 üzenetére
Hello
Failed to read from DHT #2
Ez honnan jön? Ha igaz akkor a valamelyik szenzortól nem kapsz értéket.
Amúgy nekem volt kínai DHT22 szenzorom, valami oknál fogva egyzser csak 60 fokra melegedett és tönkrement.
Elvileg kalibrálni kellene a szenzort. Különbféle fix páratartalmú helyen kell tartani valamennyi ideig. Ne fúj rá soha ha lehet. Én BMP280 szenzoraimat várom, ezzel szeretbém helyettesíteni.
-
adatfalo
senior tag
válasz
szaszyka #4317 üzenetére
Nem tudom, hogy csak az MQ-* gáz szenzoroknál szokás-e ajánlani (én megtettem ezt a DHT-kkal is), hogy az első 24 órát befőttes üvegben, homogén közegben, csak VCC és GND-re kötve hajtottam. De az említett gázszenzoroknál mindenképp szükséges ahhoz, hogy ne dobálja a fals adatokat. Egyébként a DHT22 és DHT11-em között én is véltem felfedezni különbségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Max
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Facebook és Messenger
- Mazda topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged