Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik
- Házimozi belépő szinten
- SSD-drámát jósolt egy Samsunggal kapcsolatos pletyka, de kiderült az igazság
- …és akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
válasz
gyapo11
üzenetére
Ez a hőmérsékletes tényező érdekes, és hasznos infó.
Akár arduino pro mini is jó lenne mondjuk?
A merevlemezhez kapcsolódóan én azon az elven indulok ki, hogy mikor lecsatlakoztatunk USB-n számítógépről valamit, olyankor ugye megszakítja szoftveresen az adatkapcsolatot, majd mi fizikailag szüntetjük meg az áram ellátását.
Na most itt annyi lesz, hogy én az adatkapcsolatot is fizikailag fogom megszakítani. Szóval ilyen elven gondolkodva nemhiszem, hogy megviselné. Viszont valóban gondolkodtam a merevlemez eladásán majd 128GB os pendrive vásárlásán, az már 0-24 ben be lehetne dugva, de én két dolgot imádok, takarékoskodni, és "feltalálni" megalkotni valami egyedit.
-
Zoja™
őstag
válasz
gyapo11
üzenetére
Nézd el nekem, a mikrovezérlőkkel én is még csak most ismerkedem, de az alábbit elmagyaráznád nekem?
Mivel szobában lesz, ahol a hőfok nem változik túl sokat, elég pontosra be lehet lőni a sima millis függvénnyel is az órát, megméred egy nap mennyit tér el, és ennyivel korrigálod naponta az időt. Azt ne feledd, hogy 50 naponta a millis átcsordul.
Mit és milyen mértékben befolyásol ez a jelenség?
Új hozzászólás Aktív témák
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Asrock B75M-ITX + i5-3570k + Kingston 2x4GB ram
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold