- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
válasz
gyapo11 #3703 üzenetére
Ez a hőmérsékletes tényező érdekes, és hasznos infó.
Akár arduino pro mini is jó lenne mondjuk?
A merevlemezhez kapcsolódóan én azon az elven indulok ki, hogy mikor lecsatlakoztatunk USB-n számítógépről valamit, olyankor ugye megszakítja szoftveresen az adatkapcsolatot, majd mi fizikailag szüntetjük meg az áram ellátását.
Na most itt annyi lesz, hogy én az adatkapcsolatot is fizikailag fogom megszakítani. Szóval ilyen elven gondolkodva nemhiszem, hogy megviselné. Viszont valóban gondolkodtam a merevlemez eladásán majd 128GB os pendrive vásárlásán, az már 0-24 ben be lehetne dugva, de én két dolgot imádok, takarékoskodni, és "feltalálni" megalkotni valami egyedit.
-
Zoja™
őstag
válasz
gyapo11 #3703 üzenetére
Nézd el nekem, a mikrovezérlőkkel én is még csak most ismerkedem, de az alábbit elmagyaráznád nekem?
Mivel szobában lesz, ahol a hőfok nem változik túl sokat, elég pontosra be lehet lőni a sima millis függvénnyel is az órát, megméred egy nap mennyit tér el, és ennyivel korrigálod naponta az időt. Azt ne feledd, hogy 50 naponta a millis átcsordul.
Mit és milyen mértékben befolyásol ez a jelenség?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GA-P35-DS4 LGA 775 alaplap, + Quad Core Xeon E5420 proci
- HP VICTUS 15-FA0054NS i5-12450H / 16GB ram / 512GB / RTX 3050
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB 2027.január 22-ig garis
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3196
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest