- Több tucat gyorsító összeköthetőségét kínálja az Instinct MI400 sorozat
- Imádja az alteregókat az új AMD Software
- Csak úgy szórja a dollár milliárdokat adatközpontokra az Amazon
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- OLED monitor topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Nem értek a Linux-hoz, meg nem is szeretnék OS-el szarakodni.
De ezzel az erővel egy kiszuperált telefont is beágyazhatnék a projektbe, ami BT-n kommunikál.
Amúgy elsőre a BT-s megközelítés foglalkoztat inkább, de még vizsgálom egy Android GUI összerakásának lehetőségét különösebb IT tudás nélkül.
Tasker Widget készítőjével akár működhetne is, ha találnék egy jó beépülőt hozzá soros BT kommunikációhoz.Erről jut eszembe. Rendeltem egy HC-05 modult is, hogy megcsinálom a vezetéknélküli program feltöltést az Uno-ra, viszont kicsit ködösek az infóim.
Ugye a reset a modul LED kivezetésével történik, ami ha jól értem akkor aktív, ha van kommunikáció.
Ez idáig rendben is van, de ez nem fog nekem reset-elni programfutás közben minden egyes soros kommunikáció alkalmával? Mert ha újraindítja nekem az Uno-t egy Serial.read-nél vagy print-nél, akkor megette a fene az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- BestBuy ruhás topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged