- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
válasz
happy555 #249 üzenetére
Jó tudni, köszi.
Még csak a héten rendeltem meg a lapot pár extrával, de a programozást már most elkezdtem tanulgatni.
Egyébként egy elektromos kapunyitót akarok csinálni.
A nyitás/zárás gombok helyett egy ehhez hasonló 2 csatornás transmitter lesz, csak az a baj ezzel, hogy nem pillanatkapcsolós, hanem ha megnyomom egyszer a gombot akkor az úgy is marad.
Ezért arra gondoltam, hogy ha a 2 feltétel megfelel(végálláskapcsoló és a nyitás relé; ez a két button), akkor erről a vevőről egy másodpercre elvenné az áramot amikor a végálláskapcsoló megszakítja az áramkört (bezár a kapu), emiatt az NO alapállapotba kerülne, így nyugodtan tudnám nyitni, szintén míg ki nem nyílik teljesen.
Ebbe az a jó, hogy menet közben is meg tudnám állítani a kaput.
Remélem érthető a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest