- Több tucat gyorsító összeköthetőségét kínálja az Instinct MI400 sorozat
- Imádja az alteregókat az új AMD Software
- Csak úgy szórja a dollár milliárdokat adatközpontokra az Amazon
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Hmm, de. Desktop-on még nem csináltam meg az átállítást és ott vi.aliexpress.com volt. Hiába írom át www.aliexpress.com-ra akkor is redirect-elt a vi.aliexpress.com-ra.
Amint váltottam currency-t HUF-ra jó lett. Utána ha visszaállítom megint EUR-ra, továbbra is jó és a Choice-os item-eket is be tudom tenni checkout-ba, immár Euróban.
Akkor itt valami érdekesen beragadt párunknál session-be, ismerősöm is halál ugyanezt tapasztalta.Már kezdtem azt hinni direkt csinálják, mert így az Ali vált valutát és azon van némi extra hasznuk, de ezek szerint egyszerűbb a megoldás.
Amúgy mi ez a vi.aliexpress.com? Mit rövidít a vi?
Köszi a tippet!
-
DarkByte
addikt
Sziasztok!
Aliexpress-ről egyre nehezebb bármit is rendelni, mert a legtöbb tételt nem szállítják EU-ba, főleg a Choice-osokat.
Van még esetleg DIY kínai elektronikai kütyükből nagyobb kínálat valahol, ahol érdemes nézelődni?eBay-en szoktam még keresgélni. Banggood elég limitált és drága is.
ViZion: simán keresőből, akármilyen találat aminél a "choice" címke ott van "This product can't be shipped to your address. Select another product or address."
Látszólag nem egyedi eset. És a találatok nagy többsége choice egy ideje.Újraregisztrálást olvastam mint trükk, de még nem próbáltam ki.
-
DarkByte
addikt
válasz
DarkByte #17238 üzenetére
Egy ilyet találtam, itt 3dBi-t adnak meg ehhez a kis csavart antennához. (már ha igaz) [link]
Kalkulátorba beírva 8dBm-el és teoretikus 0dB kábel veszteséggel, 11 dBm EIRP jön ki. Szóval azért maxra (20dBm) tekerve elvileg át lehet vele lépni.
-
DarkByte
addikt
Van reális esélye egyáltalán hogy ilyen kis antennákkal ezt a limitet túllépi az ember?
Nyilván ki lehetne számolni ha meg lenne adva mekkora a nyereségük, de ez nincs így. Illetve szoftveresen az adóteljesítmény szabályozható ezeken a rádiókon. Elemről üzemeltetve azt amúgy se érdemes a szükségesnél jobban felcsavarni.
Ez [link] pl. jobb vásárnak tűnik, eleve az értelmesebb lábraszter és a jobban elvezethető antenna miatt.
De majd nézek 868MHz-eset is, csak úgy nézem az ritkább valamiért és emiatt drágább. -
DarkByte
addikt
Köszi!
De akkor igazából mindkettőn szabadon használható.
Igazság szerint nekem nem nagy távolságot kellene vele áthidalni, maximum 100m, egy ESP-NOW is megoldaná valószínűleg. Csak amúgy is terveztem hogy kipróbálom a LoRa-t.(868-as sáv is telítődik, itthon nálam kapásból a kazán termosztát, a társas házi kapu távirányító is azt használja)
-
DarkByte
addikt
Sziasztok!
Azt valaki tudja esetleg hogy a különböző frekvencia sávban működő LoRa modulok közül mi használható itthon legálisan? Úgy tudom a 433 és 868MHz-es sávok ISM sávok, tehát ott nincs vele gond. Pl. gondolom egy ilyen rendben kellene hogy legyen [SX1278 433MHz]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Ideapad Gaming 3/Intel i5-11320H/16GB/512SSD/RTX 3050 TI 4GB/Gari
- HP VICTUS Gamer laptop /i5-12450H/16GB/512 GB SSD/RTX 3050 4 GB/144Hz/
- Corsair RM750x
- Lian Li 011Dynamic Evo/RTX4070Super Eagle OC/Intel Core i5-14600K/DDR5 G.Skill Trident Rgb 6000MHz
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest