Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
Annó említetted, hogy ESP32-vel az onboard flash-be tettél valami mp3-at és i2s analóg kimeneten megszólaltattad a hangot.
Meg van még neked ez a kód? Egyetlen mp3 fájlt tennék bele és 16Mbit-es az a C3 verzió amit rendeltem, elviekben bele fél.Nekilátnék az idei évi halloween projektnek - legalábbis az elsőnek - és el kéne döntenem hogy mi lenne nekem a jó.
Alapötlet továbbrsa is.
Műanyag baba szempilla mozgatása (rebegtetés) és valami kísérteties gyerek lányhang éneklés kiadása. Most még a vaterán vadászok 40cm közeli babákat, legalábbis 1 kell hogy elinduljak.Viszont ha ESP32-vel halk lenne a hang akkor marad újfent a porszívó cső a testbe.
-
törölt tag
Az egyik eszköz egy ilyen CPU kártya: [link]
Ezen van egy I2C kimenet. Ezt elméletileg lehet használni egy szintén gépbe helyezhető kártyához, de ilyet nem vennék hozzá az ára miatt (~100eur+).
Monitorozni egy LTC2990-el lehetne elméletileg a cpu vcore/temp értéket.A másik eszköz egy stm32F4xx lenne 1db oled vagy lcd kijelzővel.
Az stm32-t terveztem külső tápról hajtani, de igazából technikailag kivitelezhető hogy azt is a cpu kártyás gép 5V/GND részéről működtessem. Akkor 2 helyett 4 vezetéket viszek ki a gépből.Viszont amíg fejlesztem addig az asztali gépem USB portján is "lógna" az stm32, de közben adatot a bekapcsolt másik gépből nyerne.
Szóval ugyanúgy külön gnd-n lenne csak akkor egy tápon a "cpu kártya + stm32" és egy másikon a fejlesztős gép az usb porttal.Hogyan lehetne ezt kivitelezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest