Hirdetés
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Köszi a tippeket infókat!
Mikro USB van rajt.
A kábel amit használok nem csak tölti, de látja is a telefon tartalmát, szóval valószínűleg van benne adatkábel, és a PC USB pontja sincs hazavágva. Persze ettől még a Pro mikro portja lehet, hogy kakukk.Nem tudom hogy eredetileg jók voltak-e, mert sokkévvel ezelőtt a fiókban vannak. Anno egy C64SD kártya olvasót próbáltam készíteni. Valószínűleg az image írásakor hibáztam nagyot, és a bootloadert is felülírtam, meg még kitudja mit lehet elrontani.
Köszi a linkeket is, de az inf fájlokat nem eszi meg a W11, nincs digitálisan aláírva, és mint írtam, nem is jelenik meg az eszközkezelőben, mint ismeretlen eszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mobil flották
- Vallás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest