- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Összefoghat az Intel és a Samsung üvegszubsztrátumok piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
válasz
tibi-d #21695 üzenetére
Én a helyedben 1 db-ot vennék és először tesztként összeraknék egy teszt padot mert mint mondtam az analóg értékek mérésénél pontosan tudnod kéne megállapítani pl egy 10% 20% 30% ... 100% nedvességtartalmat. Amúgy ez a cucc egy kalap sz@rt nem ér.
Ehhez a cucchoz magadnak kell ezeket az értékeket is megállapítani. Tehát azzal fogod tölteni az időd nagyobb részét, hogy először felállítasz egy jelleggörbét kezdve azzal hogy pontosan a megfelelő mennyiségű vizet kell a talajhoz hozzádani, majd azt szárítani várni míg kiszárad, majd újra a talajt nedvesíteni stb... és akkor még mindig nem tudod hogy milyen talajról beszélünk.Ha nem is akarod megfogadni a tanácsomat, csak arra kérlek, hogy nézd meg ezt a linket ahol tesztelték a különböző talajnedvesség érzékelőket:
[ITT] -
válasz
tibi-d #21695 üzenetére
Az analóg jelek feldolgozásához, és a kommunikációhoz melyik mikrokontrollert célszerű választani?
Nedvességmérést még sosem csináltam, nem tudom milyen érzékenységű/felbontású ADC kell hozzá, de szerintem bármilyen 8-10 bites ADC jó lehet, és azt gyakorlatilag az Attiny13-tól felfelé bármelyik mikrokontroller teljesíteni tudja. Szóval a kommunikáció fogja inkább eldönteni, hogy mit kéne használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Lightyear - befektetési app
- Trollok komolyan
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Dell P3424WE monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest