- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
its_grandpa #20473 üzenetére
Ezek szerint pont jó időben kérdeztem!
Feszültség osztó - Remek, ráadásul van ott még egy példa is a programjához! Ez igen!
Kijelző - Azért választottam a Nokiát, mert abból van itthon
" A mérés log-ot meg kiírod SPIFFS-be. " Erre rá kellett keresnem, mert ezek a rövidítések egy olyan kezdőnek, mint Én az 'Kínai' nyelven van!* * *
Aryes :
Nem is rossz ötlet ez a webes felület a kijelző helyett, de -szégyen ide vagy oda- sohasem csináltam még ilyet...
A grafikon azért lenne jobb erre a célra, mert nem a pontos értéket szeretném látni, hanem az időbeli ingadozásokat. Van egy olyan gyanúm, hogy az akkum elkezdett szulfátosodni.
-
válasz
its_grandpa #20473 üzenetére
A táp választást mivel indokolod? Ez egy step-up modul, az esp számára teljesen alkalmatlan, mivel lefelé nem tud konvertálni, csak felfelé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged