- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
Undoroid #20478 üzenetére
Találtam valami hasonlót, ami "kis" módosítással jó is lehetne (?) erre a célra: link
Megvan minden alkatrészem az eredeti áramkörhöz, de elakadtam (ahogy keresés közben láttam, mások is) az egyik library-nál! Tegnap délután belekezdtem az áramkör összeépítésébe, majd éjfél utánig kerestem a könyvtárakat...lehet, hogy már fáradt voltam és ezért nem találtam meg: Wire.hMennyire lenne ezen járható dolog az, hogy a DHT-szenzort kiemelve és a helyére betéve (a program átírásával) a feszültségmérőt...és az még működne is? Grafikus kijelzés és az adatok eltárolása is meglenne...Tudom, hogy a DHT egészen máshogy működik, de van-e erre lehetőség? Az uC jelen esetben nálam egy Arduino Nano lenne! Van hozzá elegendő bemenete? Vagy ezt a vonalat engedjem el és maradjak az eddigi ötleteknél?
-
válasz
Undoroid #20478 üzenetére
szégyen ide vagy oda- sohasem csináltam még ilyet...
Én sem ettem cseresznyét addig, amíg először nem ettem
Egy weboldalt kell hozzá összerakni, ha nem is csináltál még ilyet, azért ma már számtalan segítség van hozzá, akár wysiwyg szerkesztő programok. Itt a topikban is van sok példa, janos250 kolléga szokott volt ilyeneket megosztani, én is azzal kezdtem a legutóbbi projektemet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Energiaital topic
- Android játékok topikja
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Goddess of Victory:Nikke
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest