-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
válasz
vegyszer #16285 üzenetére
Tisztában vagyok vele hogy működnek ezek a Black Fridayek Magyarországon. A hátamon feláll a szőr amikor meghallom a Black Friday szót a TV-ben. Hányingerem van tőle hogy 2 hónapon keresztül folyamatosan Black Friday, Cyber Monday és társai...
Viszont pár éve külföldön ahogy a példámban is említettem Airsoftos cuccokat tényleg sokkal olcsóbban lehetett megvenni. Sőt, nagyon sok bolt ténylegesen olcsóbban adott cuccokat mint akció előtt. Azért is kérdeztem hogy ez Aliexpressen is így van-e... Ezek szerint nem is kell reménykednem benne
Egyébként Amazon? Ő is játszik az árral? Ugye amcsiban tényleg fillérekért adnak mindent, az amazon meg igencsak amcsi. Ott sem szoktak jó árak lenni azon a napon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest