- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
Babetta-X #1613 üzenetére
Autó fedélzeti kamerák között nézelődnék, 10 ezer körül már akad, sd-kártyára vesz, szoktak tudni loop üzemmódot is. A saját akkujával rövid az üzemidő, de ez egy 12 V-os tetszőleges kapacitású akkuval tetszőlegesen bővíthető.
Azt viszont nem tudom mi lenne az arduino dolga? Mert szerintem videojelet rögzíteni nem tud, nem is tudom mit tud kezdeni egy kamerával, talán vezérelni, de jelfeldolgozásra alkalmatlan. -
bacus
őstag
válasz
Engem az érdekelne, hogy miért is kell ezt ennyire elrejteni? A pénztáros nem tudhatja, hogy felveszik? Akkus táplálás? SD kártya?
Szerintem rossz az irány! A kamerának van egy elrettentő ereje eleve, ha kiteszik, még akkor is működik amikor nem működik!
Én biztosan nem ezt csinálnám, hogy a kamerában, helyben tárolnám, hanem kell egy jó dvr, és mellé x darab akár fullHD ip kamera. Igen tudom, hogy ez egy vagyon! De mire kell? -
inf3rno
nagyúr
válasz
Szvsz itt arról van szó, hogy aki felkért erre a munkára, az rajtad akarja megspórolni a professzionális cuccok árát. Mielőtt bármit elkezdenél, nézz utána, hogy ilyen kütyük készen rendszer kiépítéssel együtt mennyibe kerülnek, és ehhez igazítsad az áraidat, különben bukni fogsz a munkán; rengeteg időt rászánsz majd, kevés pénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest