-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
válasz
tonermagus #15906 üzenetére
Nem úgy tűnik, hogy létezne olyan beállítás, amit szeretnél. A 'Config register A'-ban nem látni ilyet, ahogy a másik két írható regiszterben sem. Van ott átlagolásra illetve adatfrissítési rátára vonatkozó beállítás, valamint két bit (MS1 / MS0), ami elvileg 'mérési konfiguráció', de nem arra való, amit említettél. Ha jól látom, utóbbival egy fix értékű (pozitív vagy negatív eltolású) mágneses teret lehet létrehozni, ami csakis teszt céljára való, és ha emellett a Config register B-ben a Gain beállítása nem megfelelő, akkor szépen ki tudod akasztani vele a szenzort. Valószínűleg muszáj lesz szoftverből átszámolni az eredményt, ami nem tűnik olyan bonyolultnak.
-
válasz
tonermagus #15906 üzenetére
Nem lenne egyszerűbb fordítva beszerelni az iránytűt?
Vagy átszámolni? (Én nem vesződnék ilyenekkel, de ez én vagyok)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest