Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PLC programozás
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- DUNE médialejátszók topicja
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- ASUS notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Steam Deck
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
vargalex
üzenetére
Az este még nekiálltam egy kicsit tanulmányozni a javasciptet és az AJAX-ot, mert úgy láttam, hogy ezt nem úszom meg.
Kezdem kapisgálni, mi az, amit írtál. Tényleg meg lehet azt csinálni, hogy amikor a csuszkát elengedem, egy táblázatot szőröstül-bőröstül
újratöltsek anélkül, hogy az egész lapot újra kellene töltenem, és így nem villog a töltésnél. (Majd egyszer, ha lesz időm
leírom összefoglalva, hogyan is kell az ilyesmit csinálni)
Egyébként megnéztem, a FF-nek nem okoz gondot, ha az AJAX-ra nem válaszolok, hanem csak feldolgozom az általa küldött értéket. A gondot az okozta, hogy ha nem válaszoltam rá, de a lapot egyből újratöltöttem. Akkor nem pontosan tudta, mitévő legyen.
Köszönöm neked is, és mindenkinek a segítséget, így a probléma tényleg megoldva, most már elboldogulok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- MSI Pro mp273qw e2
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Asztali PC , i7 6700 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
leírom összefoglalva, hogyan is kell az ilyesmit csinálni)
ekkold