- Mini PC
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Ezért utálod a Bluetooth-t, ha egyszerre több eszközt használsz
- Home server / házi szerver építése
- Logitech szerviz
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
lajbi30 #1286 üzenetére
Akkor a gombok prellmentesítésére kell figyelni, nemrégen volt szó róla éppen, hogy ismételnek a gombok és software-ben is ügyeskedni kell. Lcd-t még nem használtam. Ledek, fénycsövek időben ki-bekapcsolása, dimmelése nem látszik nehéznek. Szerintem meg tudnánk írni közösen itt a fórumon, de idő kell hozzá az biztos.
-
softguner
csendes tag
válasz
lajbi30 #1286 üzenetére
Csináltam már másnak ezt azt, de soha sem pénzért. Amit csinálok azért csinálom, mert van rá fölösleges időm, ezért írtam azt hogy ha van pontos leírásod, hogy mit szeretnél, akkor ha 1 hétvégébe belefér akkor szívesen megcsinálom, mert most van 1 szabad hétvégém. Akváriumhoz egyébként a legolcsóbb a vízálló ledszalag. 1 FET tranyóval a PWM frekvencia csökkentésével állítod a fényerősséget és pont. Egyébként meg a Ventillátort is csak pwm-el állítod és kész. A gombozással meg nekem 1 problémám van, hogy túl kényelmes vagyok, minek felállni ha van távirányító? Plusz ide kellene még egy RTC is a valós időhöz. Amit viszont nem szeretek az a dobozolás, nekem több idő dobozba rakni valamit, mint kitalálni és letesztelni rá a programot.
Egyik barátom szülinapjára csináltam, egy olyan rádiós mp3 lejátszót aminek a kijelzője egy Nokia5110-es volt, és sokkal drágábbra jött ki, mint ha vettem volna egyet, és lehet hogy egyedi, de drágább volt, ezen azért el kell gondolkozni.
Most láttam a képen, hogy ott van az RTC is. Ehhez megvan mindened, bár én a reléket nem erőltetném, meg a fénycsöveket sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest