Hirdetés
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- A Dbrand megfejtette mi hiányzik a Steam Machine-ről
- A NAND helyett a DRAM lesz a Samsung aranybányája
- Meglepetés: az ARM is belép az NVIDIA titkos klubjába
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
tonermagus
üzenetére
Persze a választott LED-nek is lehet előnye: Ha szigorúan csak egyforma színnel akarod az összes pixelt hajtani, akkor az tényleg egyszerűbb, mert egyetlen utasítással állítod be az összes LED színét, míg a WS2812-nél akár egyforma, akár nem, mindenképpen ki kell küldeni minden egyes pixelre a színkódot.
Azt szerintem mindenki tudja, melyik lapra gondoltam.
De az STM32-k is elég komolyak. A hely probléma: hát, az UNO éppen, hogy eléggé túlméretes.
FET: ha még nem vetted meg, arra figyelj, hogy a gate küszöbfeszültsége elég alacsony legyen! A neten tömegével van az IRF540, pl.
link
de én inkább az IRL típusokat szoktam mindenkinek javasolni, mert azok alacsonyabb feszültségen nyitnak, későbbi esetleges fejlesztés során elmegy 3.3 volttal is. (persze más is van, alacsony nyitófeszültséggel, de én ezeket használom)
Mérethez még: azért ez sem egy túl nagy méret:
link
Ez meg még kisebb, és pluszban kapsz mellé egy kamerát, meg van rajta SD kártya hely is.
link
Vagy ez is elég kicsi. UNO-hoz képest meg különösen.
link
Vagy ha még egy displayt is akarsz rá, akkor:
link
Szóval választék van bőven! -
válasz
tonermagus
üzenetére
Esp32-re gondolt.
De egy Esp8266 is megtenné, nodemcu vagy wemos d1 mini, kb nano méretű, de sokkal gyorsabb és okosabb mindkettő.Az említett pin kiosztás nincs összefüggésben a problémáddal, mert tudtommal egyik sem használt hardveres funkciókat. Nálad az egymással versengő megszakítások okozzák a problémát.
Milyen motorról van szó?

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Facebook és Messenger
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Ryzen 5 3600X Komplett PC 32GB RAM, 1.5TB NVMe SSD, Vízhűtés
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- LG 29WL500-B ultraWide gamer monitor leárazás!!! AkciÓÓ!
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HP Omen gamer szék Citadel
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De egy Esp8266 is megtenné, nodemcu vagy wemos d1 mini, kb nano méretű, de sokkal gyorsabb és okosabb mindkettő.
ekkold