- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
válasz
Victoryus #11352 üzenetére
Mit értessz az alatt hogy "aksi tartóba elektronikát"? Jól gondolom hogy az érintkezőkre gondolsz? Nem jöhet szóba esetleg ez?Készen tudsz rendelni bármilyen méretben. Gondolom ALI-ról is 4-5 hét mire megjön így ebay-es forrás is jó lehet.
Az utolsó képen az M1-nél csak az egyik csavar van emghúzva és csak az M1 egyik pinoutjához megy vezeték. Próbáld meg hogy a másik kábelt is az M1-hez teszed.
-
Victoryus
addikt
válasz
Victoryus #11352 üzenetére
Korai volt az öröm... az M1. M2-re kötve semmit nem csinál a dc motor.
M3, M4-re kötve megy. Megdöglött az a 2 motor kimenete ezek szerint a shieldnek? Tegnap még jó volt, meg ma 2 körig. Kicsit strapabíróbbra számítottam. Tegnap azért nem tolatott, mert a földre kötöttem a motor egyik kábelét. De mondom, ma végre rájöttem, helyreraktam, ment is a hátramenet. Ez kinyírhatta esetleg?
Maximális fordulaton még nem is használtam, csak most a dc teszt programmal. Nem raktam hirtelen előre-hátramenetbe se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest