- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Indulhat a hardverparti!
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Na, ezek egy része nekem teljesen új. Tehát több kocsi beszélget egymással, hogy ne ütközzenek össze, mint a madárraj, vagy a repülőgépek mikor alakzatban repülnek? Ha a led és az érzékelő fölé raksz egy csúcsára állított tükröző kúpot, akkor talán eléggé terít is 360 fokban.
Én továbbra is szétválasztanám a távolság mérést és a kódot, ha már mindenképpen ragaszkodnék az infrához. Adnék egy rövid burst jelet (talán minden kocsin különböző frekivel), ennek analóg mérném az alsó és felső értékét, és a különbség lenne a jel erőssége. Aztán külön küldeném a kódot, amit továbbra sem tudom, hogy mi akar lenni, de ez tk. nem is érdekes.
"A háromszögelés pedig 1 adó + két vevő között történne"
Ezt így este már nem nagyon tudom felfogni, hogy ha egy háromszögnek ismered egy pontját (adó), és két oldal hosszát, kéne még egy adat, de Te bizonyára érted, mit akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Villanyszerelés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Eredeti játékok OFF topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Opel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest