Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Postas99
üzenetére
Mikor küldted a linket, olyan helyen voltam, hogy nem tudtam megnézni, utána meg annyi dolgom volt, hogy elfelejtettem.

Jó sok meló van benne
Sajnos a videón (nekem) sok minden nem jön át, még úgy se, hogy kb tudtam mit keressek rajta, túl sötét (a pislogós baba szemmozgása például egyáltalán nem látszik, csak hogy világít), túl közelről van véve és túl rövid ideig, ráadásul álló videó, amit nem annyira szeretek. 
Az álló videó többek közt azért sem jó, mert a youtube eszköztár nem tűnik el lejátszás közben (nálam legalábbis nem) emiatt kitakarja a kép felét és kisüti a szemem. Fel tudnád tenni vmi drive-ra az eredeti videót?P.s.: megmutattam a gyerekemnek is, nagyon dicsérte. Azt mondta a gyerekek biztos nem mernek hozzád bemenni.

Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 3 I 8-16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Sajnos a videón (nekem) sok minden nem jön át, még úgy se, hogy kb tudtam mit keressek rajta, túl sötét (a pislogós baba szemmozgása például egyáltalán nem látszik, csak hogy világít), túl közelről van véve és túl rövid ideig, ráadásul álló videó, amit nem annyira szeretek. 
ekkold