Hirdetés
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Igen, jól tippeltünk, itt a fekete D15 G2
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Postas99
üzenetére
Mikor küldted a linket, olyan helyen voltam, hogy nem tudtam megnézni, utána meg annyi dolgom volt, hogy elfelejtettem.

Jó sok meló van benne
Sajnos a videón (nekem) sok minden nem jön át, még úgy se, hogy kb tudtam mit keressek rajta, túl sötét (a pislogós baba szemmozgása például egyáltalán nem látszik, csak hogy világít), túl közelről van véve és túl rövid ideig, ráadásul álló videó, amit nem annyira szeretek. 
Az álló videó többek közt azért sem jó, mert a youtube eszköztár nem tűnik el lejátszás közben (nálam legalábbis nem) emiatt kitakarja a kép felét és kisüti a szemem. Fel tudnád tenni vmi drive-ra az eredeti videót?P.s.: megmutattam a gyerekemnek is, nagyon dicsérte. Azt mondta a gyerekek biztos nem mernek hozzád bemenni.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Asztalos klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 3593 15,6 Fullhd i7 16Gb SSD256Gb HDD1TB Win11pro
- Újszerű bivaly Lenovo Thinkpad T16 gen3 (13.gen Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR 30 hó GARI!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia - Villám akció 11.21. Péntekig!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sajnos a videón (nekem) sok minden nem jön át, még úgy se, hogy kb tudtam mit keressek rajta, túl sötét (a pislogós baba szemmozgása például egyáltalán nem látszik, csak hogy világít), túl közelről van véve és túl rövid ideig, ráadásul álló videó, amit nem annyira szeretek. 
ekkold