Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
Nem én csak lefotóztam őket, de sok jó dolgot láttam, amúgy is imádom a cosplay-eseket. Szimpla látogatóként mentem a kiállításra. Akik jöttek fotózkodni hozzám a bámészkodáskor és a legtöbb kipakolós helyen (mindenhol) ahol beszédbe elegyedtem legtöbben azt hitték, hogy valahonnan vettem a babát és ilyenkor jött, hogy ez saját cucc mindent is magam csináltam alkatrészekből és még délelőtt 10 órakor nem volt még összeszerelve a koponyája, ugye az összes cuccot oda zsúfoltam be. A testére meg tape-el rá volt rögzítve az akku pakk mint egy terroristának a mellény. Ezeket a kulissza dolgokat nem mondtam el, hanem csak a szemekről magyaráztam, hogy milyen nehéz ezeket mozgatni, meg a sokadik megrendelésnél kaptam olyan szemeket amik átengedik a fényt...
Aztán valamikor beszéltem a szervezővel is, csinált a babáról videoanyagot is, ő is azt hitte, hogy valami bolti cucc.. neki is egy hosszú mesét adtam elő.. mutogattam régi munkákat is, hogy miket csináltam. A lényeg, hogy a következő évi horrorconra ki kell vinnem az összes cuccomat mert biztosítanak helyet is számomra, mondta hogy itthon én vagyok az első akivel találkozott aki ilyeneket készít.Néhány kép itt
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 500GB Nvme
- Asus Rog Ally RC71L keveset használt PC konzol
- iPhone 15 128GB zöld 100% akku - mint az új - Apple jótállás 2026.10 27.-ig
- Nespresso AEROCCINO XL Fekete tejhabosító, nagyobb kapacítású
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold