-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
hi, teljesen verszemet kaptam.
adott: esp32-s3 r8n16, kisebb 2kbyteos bitterkepeket kellene tarolnom, sokat.
eddig azt csinaltam hogy beleforditottam a kodba tombokbe. bizonyara nem szep megoldas, de mukodik.
van e lehetoseg masra igy esp kartyan belul? pl valahogy tarhelykent elerni a rajta levo flasht? fajlrendszerkent vagy nem tudom. mikrochipnel volt ilyen de pc-rol azt nem tudtam irogatni, foleg nem fajlrendszerkent.masik amire gondoltam, hogy valami sd kartyan tartani es akkor kb vegtelen mennyiseget lehetne tarolni.
probalt mar valaki sd kartyas olvasast csinalni? a tartalmat pc-rol irnam ra, csak olvasni kellene a fajlokat az esp-nek. nem tudom mire erdemes figyelni, milyen sd modult erdemes venni (vagy mindegy?), milyen kartyat, mekkorat es mire kell formazni?
talaltam leirast a neten de hatha van valakinek gyakorlati tapasztalta vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest