Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Urna

tag

válasz ViZion #23645 üzenetére

Hát nem szépségdíjjas a dolog .. de végülis proto szóval nem is kell neki. Cserébe ez a monstrum akkora hogy nem fér már be a bill alá a házba (mindegy is majd a véglegesnek kell)

Itt ugye pont kapóra jött hogy a saját pcb-m végén illetve a szélén is kihoztam a gpio illetve a gnd pineket. A zöld kisebb pcb az "gyári", még a projekt elején amikor a megfelelő szallagkábel csatit kerestem, akkor láttam aliexpressen és ilyen újradrótozásra pont jól jött. A fekete vezeték ami az elejébe megy a kék pcb-nek az a kivezetett gnd, a piros majd narancs pedig a 9-es pinből végülis a 10-es GPIO-ba visz, a 17-es volt helyén.
    rednifegnar
    Nem tudok rájönni hogy mi lehet a baj, az én eredeti cpp-s kódommal is tudtam olvasni róla adatot, ViZion által linkelt datasheet alapján is jónak kéne lennie és amit én találtam róla adatot az Adafruit/ Circuitpython oldalán az alapján is csak simán kéne mennie a GPIO 18-asnak ... de nem teszi.
    ESP32-s2 mini / LOLIN S2 Mini néven van ez a lapka. Lentebb írtam hsz-ben, hogy folyamatosan shortot jelez rá és nem tudok róla pull.down-al olvasni semmit .. örülök hogy meg lett oldva.. de érdekelni azért a miértje a dolognak.

Új hozzászólás Aktív témák