Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Cheesy #23482 üzenetére
Alin 20 $ körül van szállítással, adókkal együtt. Persze ez sem kevés.
Még én se rendeltem meg, csak kikerestem pár hete.aliexpress.com/item/1005005220505235.html
Én úgy tudom, hogy a másik nem tud SMS-t, de persze lehet, hogy rosszul tudom, nézz utána!
Ügyes projekt!
Viszont nagyon fontos!
Ha gond van, ne az áramfogyasztási adatlapot nézd, hanem tápláld meg próbára egy bikaerős táppal. A SIM800L NAGYON éhes áramra. Pár éve, amikor használtam, megtapasztaltam, de elfelejtette, és pár hónapja, mikor megint kellett, már nem emlékeztem, hogy áramzabálási igénye hatalmas, és nem értettem, miért nem megy. Ha keveselli a tápot, akkor úgy néz ki, hogy működik, de mégsem tud forgalmazni.
A GPS is szeret kajálni. És próbáld meg kitenni valahova szabad térre addig, míg megtalálja a saját helyét, és úgy vidd be a tető alá. Én ezt a GPS-t nagyon rég használtam, de nem emlékszem, hogy gondom lett volna vele. (Azóta mást használok, de az drága, de tud RTK-t, ami nekem kell.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 12/512GB, új, rengeteg kiegészítővel, garanciális
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest