- Házi hangfal építés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- OLED monitor topik
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fujifilm X
- Philips LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Cheesy #23482 üzenetére
Alin 20 $ körül van szállítással, adókkal együtt. Persze ez sem kevés.
Még én se rendeltem meg, csak kikerestem pár hete.aliexpress.com/item/1005005220505235.html
Én úgy tudom, hogy a másik nem tud SMS-t, de persze lehet, hogy rosszul tudom, nézz utána!
Ügyes projekt!
Viszont nagyon fontos!
Ha gond van, ne az áramfogyasztási adatlapot nézd, hanem tápláld meg próbára egy bikaerős táppal. A SIM800L NAGYON éhes áramra. Pár éve, amikor használtam, megtapasztaltam, de elfelejtette, és pár hónapja, mikor megint kellett, már nem emlékeztem, hogy áramzabálási igénye hatalmas, és nem értettem, miért nem megy. Ha keveselli a tápot, akkor úgy néz ki, hogy működik, de mégsem tud forgalmazni.
A GPS is szeret kajálni. És próbáld meg kitenni valahova szabad térre addig, míg megtalálja a saját helyét, és úgy vidd be a tető alá. Én ezt a GPS-t nagyon rég használtam, de nem emlékszem, hogy gondom lett volna vele. (Azóta mást használok, de az drága, de tud RTK-t, ami nekem kell.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Apple Macbook Air 15 M4 256 gb Garanciális/számlás Ráadás Magic Mouse 2
- Ps 5 Slim digital megkímélt 1 hónap jótállás
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged