Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Apple notebookok
- Androidos tablet topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
válasz Crystalheart #17297 üzenetére
Meg mindig erdekes, foleg a haja vonalanal latom vegig recesnek.
Szinatmenetek sem a legjobbak.
Megvan az eredeti forraskep?Assuming Control
-
ricshard444
veterán
-
cOxeR
Ármester
Köszönöm a segítőkészséget, amit privátban kaptam azt is!
Közben kutakodtam én is, és valami ilyet találnék a legmegfelelőbbnek.
Még nem tudom, hogy tudok ebből elfogadható képet kreálni:
próbálkozás
eredeti -
cOxeR
Ármester
Sziasztok!
Régesrég kaptam engedélyt már egyéni arcképre, de sosem jutottam el odáig, hogy a megfelelő karaktert megtaláljam, most viszont szeretnék átlendülni a holtponton.
Természetesen azért frissítetem az engedélyt.
Mivel olvastam, hogy segítetek akár a megfelelő avatar kiötletelésében is, bátorkodom körvonalazni, hogy mire is gondoltam valójában. A fotózás a legnagyobb hobbim, és esküvőfotózással is elkezdtem céltudatosan foglalkozni. Ennek megfelelően keresem AZ avatart...
Egyelőre valami viccesebbet találtam: [link]
Ha sok vagyok a topiknak, szóljatok!
Valami ilyesmi esetleg: [link][ Szerkesztve ]
-
Timocicu
senior tag
válasz DonThomasino #17291 üzenetére
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
DonThomasino
veterán
3. TOPIC ban mikor lesz zárás?
[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Tamoo
MODERÁTOR
Szia!
Gondolom fölösleges felhoznom, hogy több ugyanolyan karakter is van a már meglévők közt.
Viszont azt megkérdezném, hogy mi az oka, hogy nem lehet két "ugyanolyan" (azonkívül, hogy ez a szabály). Ha esetleg a másik dugót nem zavarja, hogy lenne egy hasonló, akkor sem megengedhető? -
giigz
veterán
-
MODERÁTOR
válasz Intruder2k5 #17282 üzenetére
Elméletileg ez David Duchovny, de baromira nem ismerhető fel. [link]
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Wyll
őstag
Úgy emlékszem, van, de most hadd ne keressem meg neked.
Kidus!
Ennek a bátor és elszánt lovagnak mérj ítéletet a művére, kérlek!
Tudjuk, hogy van már ilyen, de nagyon szeretné ezt mégis. Amennyire lehetett, eltávolítottuk a már meglévőtől.[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
giigz
veterán
David Duchovny foglalt? Van már ilyen arckép?
-
Timocicu
senior tag
válasz Intruder2k5 #17282 üzenetére
Értettem én!
Wyll: Rendben, de Nálatok eddig még nem nagyon volt lehetetlen
[ Szerkesztve ]
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
MODERÁTOR
-
Timocicu
senior tag
válasz Intruder2k5 #17279 üzenetére
-
MODERÁTOR
-
Tamoo
MODERÁTOR
Írtam, hogy a Rico-s még nyers (méretet is ezért kértem volna), ha megcsinálom a feltételeknek megfelelőre elfogadható maga a karakter ebben a formában?
Hol találok arról infót, hogy hogyan kell a "megfelelő színre optimalizálni"? Napi szinten foglalkozom én is grafikákkal, igaz nem ilyen kis méretben és nem gif-ekkel. Nem okoz gondot módosítani rajta bármit is, corelben vektorosan megrajzoltam. Privátban is írhatna esetleg valaki egy-két instrukciót, hogy mire figyeljek (nem akarom teleszemetelni a topikot). Szeretném megcsinálni magamnak.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Maximum ezekből (alvós szerelésben, Dugó apja), de még ez sem biztos, hogy átmenne a rostán.
Nem jók az általad készített a képek, mert egyrészt nem a megfelelő színre vannak optimalizálva, másrészt túl nagyok (pl. Rico).
Hagyjátok meg ezt az arcképgyárosoknak, még akkor is, ha segítő szándékkal nem akarjátok rabolni az idejüket. Ezért vannak/vagyunk, hogy segítsünk, ha ráérnek/ráérünk.
Harrrr!!!!
-
Tamoo
MODERÁTOR
Nem szán meg senki akkor Dugó ügyben?
B terv: Madagaszkárból Rico!
(ez csak a nyers változat).
Vagy már pingvin is túl sok van?Ha ez elfogadható, akkor mondjátok már meg mekkora a max méret amibe befaraghatom (40x50 kicsit szűkös)! Köszi!
(C tervem nincs)Wood: Izmosabbra és a homlokán körbekötni a nyakkendőt
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
megkérdeztem, hogy kaphatok-e egyéni képet, de addig is megkérdezném a szakikat, hogy - mivel tök így nézek ki mint a jelenlegi avatar - lehetne-e ebből kicsit izmosabb kiadást csinálni? Vagy esetleg egy nyakkendőt rászerkeszteni?
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Tamoo
MODERÁTOR
A "munka" része egyáltalán nem érdekel, mert amúgy is meg akartam rajzolni vektorosan, de mindenképpen Dugót szerettem volna arcképnek, szóval ez bosszant némileg Mielőtt megcsináltam végignéztem a listát és láttam, hogy van egy, de bíztam benne hogy rábólintotok.
Amiket beraktál jó hogy nem hasonlítanak. A gyalogkakukk se hasonlít a prérifarkasra.
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
Üdvözletem!
Nem terhelném a mestereket, próbálom magamnak összehozni az arcképem.
Ez esetleg jó lehet, vagy próbálkozzak mással, esetleg javítsak valamit?
Méretekben meddig mehetek el? Ennél a teljes alakosnál minden pixel ajándék lenne! -
Kidus
őstag
Azert ez igen kemeny, mennyire kulonbozik egymastol mindegyikotok kepe
Ez eddig a legjobb pelda avatar erre, be kene keretezni oket komolyanMehet barmelyik amugy, de ha van szavazati jogom ( tudom, nincs ), Ndruu kepe tetszik a legjobban, foleg a szinek miatt.
[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
Youri
veterán
Halihó,
kaptam engedélyt, szeretnék arcképet. Jim Raynorra gondoltam első körben, remélhetőleg ez megfelelő alapanyag lenne És keresek olyan vállalkozó szellemű embert, aki el is készíti, mert nekem nem menne
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
Wyll
őstag
Most mondjam, hogy én is játszottam vele
Persze Ndruu-é a legszebb,
de az övé nem ér, mert teljesen át van rajzolva
(arról nem is beszélve, hogy nem olyan szép kócos és szürke mint a mieink )[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz @rglaaf #17233 üzenetére
Olyan kép kellene, amin jobban látszik a feje, de tudom, hogy nincs ilyen, mert akkor is kerestünk, amikor a jelenlegi arcképed készült. Most is körbenéztem, megint nem találtam semmi használhatót.
Megpróbáltam azért (gyors skicc), de sokkal rosszabb, mint a jelenlegi arcképed. [link]
Harrrr!!!!
-
giigz
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Wyll
őstag
-
@rglaaf
veterán
Üdv valaki erre?[link]
PSN:BiZzare_0 ️
-
MODERÁTOR
De ha feketével vagy túl sötét színnel rajzolod meg a vonalait, akkor (főleg a hajánál) túl kontrasztos lesz a széleknél, akkor megint ott vagyok, ahol az előző arcképnél.
Egyébként túl kicsi volt a kiinduláshoz használt kép, maximum 2 pixeles ecsetet használhattam. Vastagabb vonalakkal megint nem jó. Így néz ki csak vonalakkal (+a szem).Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
-
DonThomasino
veterán
Az új DG medál mit jelent avatoroknál?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Criton
veterán
Sziasztok!
Jogosult vagyok az arckép cserére, és én Dr.Brown (Vissza a jövőből) fejét választottam, ha még nincs
Ezen a képen rajta van Dr.Brown, ebből ki lehet valamit hozni?
Előre is köszönöm
-
kefir081
csendes tag
válasz HS 2142 #17219 üzenetére
már megbántam, hogy azt írtam,
általában az arcképhez tartozik a váll része is, de annyi valószínüleg nem amennyi a képen nem látszik már
ha viszont csak a fej van akkor szerintem megfelelő, de nem értek annyira hozzá inkább csak egy tippnek szántam, hogy középen legyen -
HS 2142
őstag
válasz kefir081 #17196 üzenetére
Ezt a derékszög dolgot nem egészen értem. Miért releváns, hogy nincs jobb oldala vagy alja, hogyha csak a fej (vagy jelen esetben sisak) része lenne az arckép? Illetve miért fontos, hogy középen álljon a karakter? (Ilyet találtam például, de elég sötét lett: háttérrel, háttér nélkül)
(#17197) Telomanikus: Köszönöm, hogy megpróbálkoztál vele. Ami viszont kicsit furcsa, az a háttér, illetve szemre nekem kicsinek tűnik.
[ Szerkesztve ]
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
Milka 78
nagyúr
válasz kefir081 #17210 üzenetére
Hát ha bevállalod a tökélesítést(nem mintha nem tetszene már így is) akkor csekkolnám,mert nagyon tetszik.Csak dobj egy linket vagy értekezzünk,mert nem szeretném eme gyöngyszemet elveszíteni
BioNiCMaN: Nem tudom,de RoyalFlush kolléga is említette,hogy előfordulhat...
[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
Végül úgy döntöttem hagyom a fenébe a "természetellenes" arcképet és kérek egy újat.
Ebből szeretnék egy arcképet ha megoldható, persze a fiú arcából.
Lehet? -
RoyalFlush
őstag
válasz kefir081 #17206 üzenetére
A fórum felé kell néznie. Az eredeti képet tükrözni kell és el kell kissé forgatni, úgy nem kell ilyen hátat rajzolni hozzá, hanem csak a nyak résznél korrigálni esetlegesen. A kontúrokon is javítani kellene, mert így erős (főleg a hozzárajzolt résznél).
Wyll: ment pü.
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Wyll
őstag
Nem is lett rossz így elsőre. De azért mindenképp fordítsd meg a drágát, ill a vállával én még csinálnék valamit, mert így mintha hiányozna valami.. (talán a hónaljbevágás vonala?) Ugyanott a körvonalon is vékonyítanék még.
Viszont - hacsak nem te is arcképgyárosnak készülsz - ide pakolgasd majd légyszi
BioNiCMaN: De igen, ezt is pont akartam mondani, de nem találom
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
Na ez brutális! Nagyon tetszik!
Közben RoyalFlush fórumtárs is felajánlott egy Dreed Bírót és várok a visszajelzésre,de ezzel most megfogtál!
Sajnos azt én sem tudom,hogy kompatibilis e(ezt találtam róla) viszont ezúton szeretném valamelyik mestert,hogy vessen rá egy pillantást jó e és megtudná e csinálni a kis képet is róla,mert ha egy mód van rá ezt a verziót használatba is venném.Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
Arckép request Archívum I-II-III. topicokban, már ami elérhető még belőle.
(#17204) koxx: Jagnek is volt ilyen rangja én úgy emlékszem. Négyen kaptuk meg anno Agostino, Jag, Hasek (ő udvariasan lemondott róla) és én.
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Wyll
őstag
válasz RoyalFlush #17201 üzenetére
Jag? Az ki?
szerk: ok, megtaláltamKoxx: Yaye munkái hol láthatóak?
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
Értem!
Átnéztem az kiadott egyéniket és próbáltam olyat keresni ami nincs másnak.Akkor van egy Punisher fej,természetesen sima feketébe.Ilyet még nem láttam(van egy kék,de az is más).
Találtam még egy ilyet,de nem tudom,hogy tudtok e valamit kezdeni vele és van még egy Dreed Bíró
Ezekből bármelyik használható?
-
RoyalFlush
őstag
Telomanikus bekapcsolódik az arcképszerkesztésbe, ezért ő majd készíthet ide képeket. Kellhet egy kis idő neki, viszont abszolút a segítő szándék vezérli. Anno pl. Jag sem ontotta a jobbnál jobb képeket, idővel viszont sokat fejlődött. Szóval türelem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Path of Exile 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyaralás topik
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest