Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
miresz #16593 üzenetére
Abból a képből készült, pontosabban ebből. A szemét majd még alakítom. A logószerű rókából nem fog menni, talán még ebből, ha nagyon nem sikerül Hartmannt átalakítani.
3.Aragorn: Ekkora méretben nem szabad csodát várni, a szemnek pl. csak pár pixelnyi hely jut az egész képen. Az eredeti kép sem a legjobb minőségű... Még megpróbálok javítani rajta.
-
3.Aragorn
addikt
Köszönöm az eddigi fáradozást!
Amit bátorkodnék kifogásolni benne:
Szem: Nekem nem tetszik ez a türkizes árnyalat. Az írisz lehet kék, de természetesebb kellene. A szeme fehérje lehetne enyhén vöröses, ahogy a linkelt képen is. Semmiképpen ne kancsalítson.
Száj: Egyik képen sem vehetőek ki rendesen a fogai, sem az eredeti szájforma.
Haj: Az arcán keresztül a szemébe lógó hajtincsek lehetnének egy árnyalatnyit markánsabbak, kivehetőbbek.
A tarkó résznél (bal felső csücsök irányában) lehetne kicsit kisebb a lobonc.
Ha lehetőség nyílik rá, szívesen megnézném szőke hajjal.
Képminőség: Tudom, hogy meg van kötve a kezetek, de szvsz lehetne kicsit jobb is. Kinagyítva nagyon pixeles...Maradok a legnagyobb tisztelettel: 3.Aragorn
-
Kidus
őstag
Az a baj, hogy nem tul jo minosegu az avatar, leginkabb azert lett visszadobva.
En tovabb engedtem a multkor, mert konkretan nem tudtam ramutatni, hogyan lehetne javitani rajta, de meg mindig nem jo.
Nagyon latszik rajta, hogy nem megfelelo forrasbol keszult, tul egyszeru, nincsenek benne reszletek, szinatmenetek, inkabb csak mintha egy szines ujsagbol lett volna scannelve.
En azt javasolnam, hogy masik kep legyen, mert a tobbi egyenihez kepest ez nem eleg jo, es szerintem nem is nagyon lehet vele tovabb mit kezdeni.szerk: Talan pont a te avataroddal lehet erzekeltetni a kulonbseget, ha megnezed az arc vonasait, reszleteket, a hajaban szinten, ezek a fenti avatarbol teljesseggel hianyoznak.
-
Kidus
őstag
válasz
Crystalheart #16558 üzenetére
Azt kene csinalni hogy egy jo minosegu, nagy forraskepet keresni, es abbol egy szerkeszto tudna jot kesziteni.
-
miresz
veterán
Engedélyem van,kérdezném,hogy ez így megfelelne-e arcképnek?
-
miresz
veterán
Amit kinéztem hagyjuk? Mennyek a Rókával tovább?
-
válasz
DonThomasino #16580 üzenetére
DeNiro valahogy megoldható, de a másik biztos, hogy nem.
nepszter1: ez egy logo, nem használható
-
válasz
DonThomasino #16578 üzenetére
Sztem nem ertetted meg a problema lenyeget, nem lehet meg egy AP karakter. Foglaltak, pontosan 3 embernek van.
-
Varoz
addikt
válasz
Csakénvagyok #16576 üzenetére
Todd.
-
Csakénvagyok
őstag
Ebből a képből kérhetnék egy segítséget egy arckép megszerkesztéséhez?
Volt már rá próbálkozás, de arra az engedélyt más okokból kifolyólag nem kaptam meg az engedélyt
-
3.Aragorn
addikt
Üdv
Eljött a pillanat: Egyéni avatart szeretnék!
Íme az engedélyem.A kérdésem az lenne, hogy az Arcképgyáros urak, illetve hölgyek össze tudnak-e hozni ezekből valami használható avatart, itt a PH!-n?
Ez lenne maga az avatar terv. A háttér ugyan eléggé egybeolvad a képpel, de talán nem okoz gondot az eltüntetése. A hajszín nem muszáj, hogy fekete maradjon, a fekete mellett szívesen megnézném szőke hajjal is. (Mindkettővel, ha nem túl nagy kérés...)
Íme az eredeti kép, amiből ki lett vágva, ez talán jobb minőségű (a szeme vörösességén látszik), ezzel talán könnyebben tudtok dolgozni. (Az előző elvileg le lett butítva, tolkien.hu fórumához használom és ott korlátozott volt a pixel szám, ha jól emlékszem)Előre is köszönöm, ha foglalkoztok a kérésemmel.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
DonThomasino #16573 üzenetére
Csak Brando-s marionett bábut találtam, abból van, fekete, fehér és székben ülős (utóbbi nem marionett bábu).
Jobban szeretik a rajzos alapot, ezek talán jók lehetnek:
[link] [link] [link] [link] [link]
Igazándiból nem tudtam eldönteni, hogy De Niro-hoz, a keresztapához vagy a marionetthez ragaszkodnál inkább.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
DonThomasino #16570 üzenetére
Maximum úgy tudod felhasználni, ha valami ilyesmiben gondolkodsz, mert az avataroknak az alapelvek szerint arcuknak kell lennie, kivételt képeznek ez alól a "a PH partnerei, ha felvállalják a hivatalos jelenlétet, hogy közvetlenül kommunikálhassanak a fórumon".
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
DonThomasino #16564 üzenetére
Ha a keresztapás témát erőltetnéd, akkor foglalt az öreg Corleone is.
Bár van egy jó kép róla, amelyen (szerintem) nem hasonlít a másikra.
Illetve ez talán még beleférhet, de szerintem nem a keresztapából van.
-
válasz
DonThomasino #16564 üzenetére
Első kizárt, nincs arca.
Al Pacino avatar több is van már [link] [link]Rabbitf_24: Itt nézz körül
-
Rabbitf_24
addikt
Hello
itt az engedély az egyéni kép használatára. Engedély
Valami angyalosra gondoltam. Ha van kész, de még fel nem használt kép, akkor mutatnátok ilyet? Köszönöm előre is.
-
miresz
veterán
Én mikorra várhatok valami eredményt?
[link]
-
Crystalheart
őstag
-
Kidus
őstag
válasz
Crystalheart #16558 üzenetére
Nem jo. Tul eles szinatmenetek, nem tul jo kepminoseg.
-
nepszter1
addikt
Nem akarok pofátlan lenni még dec.25 írtam a topicba és azóta egy választ kaptam és kb ennyi . Mondtam hogy jó lesz a 2. kép
-
Crystalheart
őstag
A másik topikban, ahol a maguk arcképeit szerkesztgetik az emberkék, nincs aktivitás, ezért remélem elnézitek nekem, ha még nem egészen végleges, amit anank gondolok. Elvileg itt értetek hozzá, én meg nem, úgyhogy ha azt mondjátok, oké, akkor már kérem is.
Tehát a képek:
;
-
Nos, nézelődtem kicsit, ha azt mondod, ez nem túl nyerő.
Az a baj, hogy minden jó karaktert lelőtt már valaki. A jelenlegit viszont lecserélném, mert 3 év alatt meguntam azért márElsőnek egy hölgyet találtam. Belőlük úgy is kevés van itt PH-n avatarként, bár nem tudom, hogy nézne ki..
Ő lenne. Van pár kép, biztos ami biztos(egyik már majdnem jó is így).
Jolyjokerként meg van itt még két kép.
A csontváz gondolom nem nehéz, viszont a másik jobb, csak az meg elég életlen.. -
yolan
őstag
Sziasztok!
Az engedélyt megkaptam, régebben már egyszer megpróbáltam nekifutni, de nem jött össze az eric banás kép, hátha most johnny quid-del.
Előre is köszönöm, hogy foglalkoztok vele!
-
Kidus
őstag
válasz
God Vazzeg #16485 üzenetére
Jo Sepi.
De miert ilyen kek? Vizihulla? -
miresz
veterán
SGT Drill valami hasonlóra gondoltam,de magnumos bajusszal,meg nem vicsorogva,és félmesztelenűl,hanem egyenruhában.
-
válasz
Barthezz2 #16506 üzenetére
Na azért megnéztem hogyan mutatna (csak körbevágva és kontúrozva). Az arányok illetve azok a hosszú "fülek" rontják el a képet.
Fényképből is készítünk alkalomadtán ha nagyon nincs más alapanyag, de a végeredmény nem mindig megfelelő.
laca: nem kérheted be mivel nem hagyta jóvá az illetékes moderátor, kiskép csak akkor készül ha a nagy már ok
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest