Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
rum-cajsz
őstag
Hát, ha így van, szomorúan tudomásul veszem.
Akkor lehetne a kisebbik Rumcájsz: Színes, rossz felbontásban, fekete-fehér, jobb felbontásbanEz megoldható?
-
rum-cajsz
őstag
Sziasztok!
Megkaptam az engedélyt a saját arcképhez.
Én szerettem volna Rumcájszos arcképet, de látom, hogy már valakinek van ilyen.
Gondolom nem lehet ugyanaz, de remélem hasonló lehet. Ilyesmire gondoltam:
[link] -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Ezeket vadásztam össze ha kellenének, vagy alternatívának, ezt ti tudjátok jobban.
1. [kép]
2. [kép]
3. [kép]
4. [kép]Wyll:azt azt elképzelést hanyagoltuk úgyemlékszem, mert nem tudtam értelmesen leírni, hogy mit képzeltem el, és hát úgy nem is lehet megcsinálni. De ha nem köszöntem még meg volna a türelmedet, akkor most megteszem! Köszönöm!
-
BioNiCMaN
addikt
Szerintem kell engedély cserénél is, mint azt a mellékelt ábra mutatja.
-
nesa
veterán
Sziasztok!
Szeretnek kerni egy uj avatart, termeszetessen spencer maradna csak jo lenne kis rancfelvarras, tudna nekem valaki ebben segiteni?Gondolom nemkell kernem engedelyt hogy kaphatok-e egyeni avatart.
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
CoolMan #17078 üzenetére
Wyll: Tökéletesen igazad van, köszönöm.
Tehátőt szeretném avatarnak csupán csak az arca nem tetszik mivel elég sötétnek látom. Az lenne a tisztelet teljes kérésem ha valamelyik arckép mester javítana rajta, valahogyan világosabbá tenni a szem (napszemüveg?) és a haj környékén a kalap alatt.
Előre is köszönöm ha valaki foglalkozna vele. -
Apika
addikt
Köszönöm válaszodat!
Azért gondoltam, hogy másik megközelítés, mert Janesznál csak a feje látszik, nálam pedig az egész teste...
Egyébként ezt néztem ki, az általad említettek közül. Ebből lehetne avatart csinálni nekem?
Kellemes hétvégét! -
catroot
veterán
válasz
catroot #17083 üzenetére
Cukorfalat kilőve, akkor a 2. képen lévő Dick Dastardly lesz a befutó.
-
HS 2142
őstag
Sziasztok! Már kérdeztem korábban, hogy a második képből el tudnátok-e készíteni nekem az egyéni avatart. (Valami Prince of Persiához kapcsolódót szeretnék, mutathattok esetleg javaslatokat is hogy milyen irányba induljak el.) Az sem gond ha nem, csak válaszoljatok, hogy addig is keressek valami más képet helyette.
Köszönettel: HS 2142 -
catroot
veterán
Köszi és neked is F34R, akkor azért volt ismerős Anti
Wyll, a 2. linkelt képed megfelelő lenne!
Vagy még ha nincs (bár mintha láttam volna
) Cukorfalat?
-
Wyll
őstag
válasz
catroot #17080 üzenetére
Atomanti már van, Dick Dastardly-ról meg az első kép nem jó, mert hiányzik a fél feje; a másodikat meg lehet nézni, bár azon sem valami nagy az arca...
Nem tudom a deviantartot végignézted-e már, én most hirtelen ezeket találtam még, hátha:
Dick dastardly1
Dick dastardly2
Dick dastardly3 -
Wyll
őstag
No offense, de ebben mi a másik megközelítés? Teljesen ugyanúgy néz ki rajta a feje, mint Janesz avatarján. Eleve nem igazán díjazzák, ha ugyanabból a karakterből több avatar is van, de ha mégis ilyet szeretnél, akkor annak kinézetben nagyon kell különböznie az eddigi(ek)től.
Pl. erre vagy erre vagy erre már mondanám, hogy tényleg más megközelítés. A Deviantartot mindig érdemes átböngészni.
CoolMan81:
Írd le egyből, hogy mit szeretnél rajta módosítani, így egy kört megspórolsz, mire erre jár Hasek. -
CoolMan
MODERÁTOR
Sziasztok!
Egyéni arcképet szeretnék.
Az engedélyem.
Találtam itt szabad avatart és ebből nekem ez tetszik.
Amennyiben még szabad az avatar akkor kérhetem ezt? Viszont kicsi módosítást is szeretnék ha nem lenne gond. -
Apika
addikt
Sziasztok!
Szeretnék egy egyéni arcképet. Engedélyem.
Amelyik karaktert kigondoltam, azt már valaki megkapta: [link]
Egy másik megközelítésben lehetne nálam ezt alkalmazni? [link]
(Nem sikerült igazán linkelni, hogy melyiket akartam:
A harmadik - new style Johnny Bravo - amelyiken keresztbe teszi a kezét.)Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Wyll
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #17075 üzenetére
Neked most a jégbefagyott hajú rokker elképzeléseddel mi lett?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
-
Goldmen75
őstag
Ahham! Így már világos
Sosem látom azt az oldalt pl
Köszi nektek!
-
válasz
Ł-IceRocK-Ł #17065 üzenetére
Vannak jobb képek róla, de ebből is készítettem egy próbaverziót (nem végleges!)
-
Goldmen75
őstag
Csak egy kérdés, arra a nagyon pici képre mi szükség van?
-
Larry303
addikt
érdeklődnék, hogy ezt esetleg vállalná e vki
előre is köszi
engedélyem -
válasz
Ł-IceRocK-Ł #17065 üzenetére
Megpróbáljuk majd, bár vannak ennél szebb és jobb Soap képek is a neten.
-
Wyll
őstag
válasz
DonThomasino #17062 üzenetére
Megérte még szöszölni rajta, volt még mit kihozni belőle, így már sztem egész jó lett. Ha neked is, akkor jönnek a gif-ek, ha nem, akkor mondjad:
→
-
Wyll
őstag
válasz
DonThomasino #17059 üzenetére
Természetesen, viszont volna két kérdésem is:
- merre (ne) biggyedjen?
a szája melyik részére gondolsz? vagy hogy érted?
- az eredetin a nyakán ott igazából kendő van, megcsináljam, vagy így kell?Goldmen75: amint lehet, csinálom neked is a véglegeseket
-
Wyll
őstag
Kidus!
DonThomassino érdeklődött, hogy ez oké lenne-e:
Ill. Goldmen75 azt kéri (már priviben is kérte tőled), te mondd meg, hogy ez mehetne-e:
(ehelyett) -
-
Wyll
őstag
válasz
Intruder2k5 #17052 üzenetére
<inkább nem mondok semmit> a személyeskedést meg kéretik abbafejezni!
-
Sorry, gondoltam ha javaslatot tehetek, elképzelést linkelhetek, akkor ez is minősülhet annak, hiszen az eredetit Ndruu készítette, én csak arra mondtam, hogy mi lenne az az apróság amit másképp szeretnék...
Amit írtam nem kifogásnak szántam, csupán BioNiCMaN-nek mondtam el, hogyan került az oda, de Te ezt azért nem érted, mert BioNiCMaN hozzászólása először másképpen volt megfogalmazva, csak mialatt én reagáltam, Ő átszerkesztette!
Na de mindegy, ezt már ne ragozzuk tovább, a lényeg az, hogy itt van elébb egy olyan kép, ami az elképzelésemet remekül tükrözi, és fentebb már meg is kértem Ndruu kollégát, hogy legyen szíves ezt "fórumkompatibilissé" tenni nekem, és akkor készen is vagyunk!
Nem hajt a tatár, nem sürgős, de minek rágódjak rajta két hétig, ha Ndruu 1 nap alatt kitalálta mire gondoltam?
-
Wyll
őstag
válasz
Intruder2k5 #17049 üzenetére
0. Ide neked eleve nem szabad szerkeszteni. Rengetegszer elmondtuk már
1. Tökmindegy, mitől lett szar, attól az még szar. Ilyen kegyetlen világ ez, csak az eredmény számít, a kifogások senkit sem érdekelnek.Szerk.: jobb, de most meg sztem nem ugyanolyan/-akkora a két szeme. Miért nem kéred meg szépen Ndruu-t vagy szerkesztgetsz ide? Sürget a tatár, vagy wtf?
-
válasz
BioNiCMaN #17048 üzenetére
Ha a (szemből nézve) két legbaloldalibb fehér pixelre gondolsz, amik ugye egymás felett vannak a szeme szélén, az úgy van, hogy nem azokat kreáltam oda, hanem nagyobb volt a szeme fehérje, amit kicsit kisebbre vettem úgy, hogy körülötte kitöltöttem a fekete részt, és így sikerült... Így jobb?
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
Intruder2k5 #17046 üzenetére
Viszont sikerült elbaltáznod a (szemből nézve) a bal oldali szemét (ami ugye a pingvinnek a jobb).
-
Nahh, szuper lett amit összehoztál, teljesen megbarátkoztam vele, mindösszesen a szemein igazítottam egy picit, hogy ne álljanak annyira össze! Arra megkérlek, hogy ha szükséges, akkor konvertáld át megfelelő formátumra, és méret(ek)re, ahogy ide kell, és akkor köszönöm szépen a segítséged, készen vagyunk!
-
Váóó!!! Na ez már igen, ebben van fantázia, és benne van a pingvin is, meg a paradicsom is! Közben én is kicsit "távolítottam" még ezeket egymástól.
-
válasz
Kleroo #17041 üzenetére
Igen, az alap ugyanaz, de szerintem cseppet sem hasonlít... Az alaphoz képest mindkettő módosítva lett, és teljesen másképpen!
-
Kleroo
veterán
válasz
Intruder2k5 #17040 üzenetére
[link]
Ezen ugyanaz a pingvin van.Kétlem,hogy megférne még egy ilyen,hisz kicsibe nagyon hasonló. -
válasz
Intruder2k5 #17039 üzenetére
EZ már talán hasonlít... Kivitelezhető lenne egy ilyesmi?
-
-
válasz
Intruder2k5 #17037 üzenetére
A jelenlegi avatarodra kaphatsz egy paradicsomot, de tux pingi már nagyon sok van. A feje helyére mehetne
-
Konkrétan sehogyan sem gondoltam, írtam is, hogy nincs pontos elképzelésem! Ti vagytok itt a kreatív emberkék, valahogy majdcsak összerakjátok!
A csupasz paradicsom nem igazán nyerő, jó lenne valami Linux beütése lenne, ezért gondoltam TUX-ra. Az élképzelés amúgy nem légből kapott, ez van a firmware-ben is, csak mégsem akartam egy az egyben kikopizni!Gondoltam majd kiokoskodtok itt valami mutatósat, hisz olyan sok jó képet csináltatok már!
-
válasz
Ł-IceRocK-Ł #17034 üzenetére
Linkeld be a képet, hogy lássuk mire gondoltál. Aztán meglátjuk lehet-e belőle dolgozni vagy sem...
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Üdvözletem.
[Engedélyem]
Én is szeretnék egy egyéni avatart, ha valamelyk arcképgyáros kollega ráér segíteni. -
Goldmen75
őstag
Kidus : Wyll-el már kész fázisba lépett a képem, küldtem én is neked kettőt hogy dönts, melyik a "jobb" de még nem kaptam választ, vagy nem kaptad meg a képeket?
-
Wyll
őstag
válasz
Intruder2k5 #17025 üzenetére
Pingvin + paradicsom?
Azt úgy hogy gondoltad?
Mellesleg, pingvin már rengeteg avatarnál van, ezt a vonalat nem nagyon kéne már erőltetni, de a paradicsomok vidéke még teljesen kiaknáztalan -
Üdv Mindenkinek!
Jelentkezem az engedélyemmel, hátha valaki készít nekem is egy jópofa avatart... Konkrét alapanyag nincs, az elképzelésem egy TUX pingvin, és egy paradicsom valamiféle kombinációja lenne, mivel leginkább a WRT-s routerek topikjaiban mozgok, és ezek közül is a Tomato firmware a kedvenc...
Minden megoldás érdekel, előre is köszönöm!
-
embe
nagyúr
Akkor most az én avatar tervem , vagyis az általatok készített, elfogadásra került?
-
DonThomasino
veterán
Erről szeretnék véleményt kérni, hogy átmenne e rostán?
[link] -
válasz
DonThomasino #17015 üzenetére
Nem igazán, ha benne van akkor sokkal kisebb lesz az arca. Szemgolyó méretű bibírcsókot azért nem akarok rárakni
-
liksoft
nagyúr
válasz
DonThomasino #17015 üzenetére
Meg esetleg egy csinos kis leányzó is nem?
-
válasz
DonThomasino #17013 üzenetére
Nem tudom pont úgy becsíkozni, de egy próba
-
válasz
DonThomasino #17009 üzenetére
Ja igaz, kicsit átlósan felfelé nézett, most talán jobb egy kicsit. Sajna ennél sokkal nagyobb nem lesz.
-
válasz
DonThomasino #16842 üzenetére
Megpróbáltam, nekem ilyen lett, az a baj, hogy a forráskép se túl jó minőség. Hátha másnak jobb lesz.
-
Az a gond, hogy a noob.hu, kepfeltoltes.hu, kephost.hu legtöbbször (vagy mindig) elérhetetlenek külföldről. Példa: noob.hu
Ezért ha linkeled vagy közvetlen szúrod be az oda feltöltött képeket, akkor azok itt nem jelennek meg azoknak, akik külföldről fórumoznak. Ha linkeli, akkor sem jön be semmi, mert maga az oldal nem elérhető.Én mindig beteszem a beszúrt képek mellé a linkeket is, hogy ha véletlenül eltűnne imageshackről, akkor látható legyen, honnan tűnt el kép és könnyen pótolni lehessen.
MOD: Egyáltalán nem akadály, hiszen ez az arcképgyárosok feladata, hogy megbízható és jó tárhelyre töltsék fel a képeket. És amint látod már Wyll is feltette őket egy jó helyre.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest