Hirdetés
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
angel1208
újonc
válasz
daninet #6584 üzenetére
Köszi, aranyos vagy. Megnéztem, lementettem, majd ha lesz időm lépésről lépésre megpróbálom. Most így hogy nem tudok egy nap alatt látványtervet produkálni, úgy tűnik nem is annyira sürgős. Sőt, remélem nem is kell-de nem adom fel-csak épp magamnak fogom megcsinálni. Gondolom ugyanez a módszer jó lesz arra a "díszívre" is a tető szélénél, mert az a nagyobb gond. Másik problémám is van: kovácsoltvas díszkorlát, íves szélső elemekkel, mindenféle vicik-vacakkal. Egy kis vacak toldalékrész ennyi problémával. Ráadásul ronda is! Azt hittem ha szétszedek egy egyenes korlátot, akkor annak az elemeit módosítani tudom. De szét sem tudtam szedni
No de ezt csak megemlítettem, hátha mási is keresett már ilyen tárgyat és úgy járt mint én.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest