Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Ha UEFI + Windows vagy ilyen varázslatok is vannak a képben, akkor lehet, hogy tökölősebb, de egy sima Arch telepítés szerintem nem nagy meló, ha leírást vagy videót követ az ember, amiből kismillió van. Csak tovább tart, mert gépelni kell mindent (ha a scripteket és a scriptelt telepítőket kizárjuk). Inkább az utólagos konfigurálás (post-install), amivel el lehet tökörészni, esetleg szívni (főleg, ha nincs DE).
szerk: 1-1 progi bekonfigolása és tesztelése több időt fel tud néha emészteni, mint egy komplett Arch, belakással.
Pl. a mutt-ot mire belőttem úgy, ahogy nekem megfelelt, teszteltem, fordítanom, patchelnem és mocskos sokat gugliznom is is kellett, az kb. 2 hétig tartott. 
-
Nem vettem észre gondot, talán nagyon minimális függőleges tearing-szerü volt, ha nagyon gyorsan pörgettem lefelé a fórumon, más nem volt.
Amíg működött az Antergos, valamelyik logban mint ha olvastam volna nvidia problémáról, de AMD APU-m van, így az nem zavart. lehet, hogy keverem valamivel
-
A leírásban ez is volt, valószinüleg megcsináltam, de most újra kiadtam a két parancsot, a másodiknál szétesett a kép. Azt nem értem, miért nem indul a startx parancsra konzolból.
Bár most már sehogyan se indul.
[link]Debian után elég lehetetlen küldetés ez, kerestem hirtelen a dmesg és kernel.logokat.
-
spammer
veterán
Köszi, úgy néz ki, hogy (talán részben) ez a hibás, linux-firmware downgrade után az mpv/youtube-dl jónak tűnik, még nem dobta el pár próba után. Vim majd kiderül. A mutt viszont account váltásnál ugyanúgy segfaultol, na de mindegy, ott lehet, hogy más is be kavar, úgyhogy ott megoldottam másképp az accountok kezelését, szóval nem életbevágó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Huawei Mate 80 Pro Max luxuskivitelben
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hálózati / IP kamera
- Autós kamerák
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- 14,2”-es táblagépet mutatott be a Huawei
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pl. a mutt-ot mire belőttem úgy, ahogy nekem megfelelt, teszteltem, fordítanom, patchelnem és mocskos sokat gugliznom is is kellett, az kb. 2 hétig tartott. 
BoB