-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
válasz
Xmodule #1989 üzenetére
NTFS-3G nem működik OS X alatt?
(#1990) Hiperwolf: Azt végül nem tudtam hogy hogy melyik része megy és melyik nem. Evdev-ben állítom midig is a billentyűzetet, sose volt vele gondom. Most megnéztem nekem is n/a-t ír, de tökéletesen működik (rendszer beállításaim megtalálod blogouton).
-
Rimuru
veterán
válasz
Xmodule #1985 üzenetére
exFAT jó lehet, viszont én szerintem NTFS-t adnék neki (gondolom OS X is tudja kezelni).
Istju: Én az LTS kernelt használom, 3.15 az bugos, remélem 3.16 jó lesz.
Amúgy meg most is nagy változtatások vannak.
-
BoB
Topikgazda
válasz
Xmodule #1462 üzenetére
Ja, megzavart az ékezet hiány. Nem tudom, sosem próbáltam az archbang-et, azt sem tudom hogy a "motorháztető alatt" mennyire távolodtak el Arch-tól.
Az biztos hogy openbox-al telepíted az Antergos-t kinézetre, használatban látszólag nem lesz nagy különbség.
Decepticon: az biztos hogy van egy saját repójuk is pluszban, de amúgy Arch-ét használja. Szal nem "totál" az, de nincsenek olyan nagyobbmértékű változtatások mint Manjaro esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Arc Raiders
- OTP Bank topic
- Nintendo Switch 2
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő