-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
vargalex #8604 üzenetére
No ez nagyon dícséretes, de ne magadból indulj ki, hanem egy átlag userból. Még aki linuxot használ otthon, azok nagy %-a azt sem tudja, hogy mi az hogy openwrt. Felrakta az ubuntut, mert azt sokan dícsérik, és hasonló a windowshoz, oszt annyi. A Winesek meg pláne nem tudják mi az. Szal ők a boldog tudatlanok, hogy védve vannak, oszt csókolom.
Jópofa az nftable wikije. Én itt néztem: Link
ott meg 3 féle értéket mutat
Viszont attól függően hogy ki mire használja a home serverét, nem túl szerencsés minden forgalomra egységes limit rate-et beállítani, különben lehetnek meglepetések. Rendes szerveren meg kifejezetten hibás dolog (én pl megszívnám, ha így tennék a szervereinken)
Gyanítom ezért van az, hogy Debian (minimal) alatt az alap beállításban semmi nincs. Az összes policy accept, oszt csókolom. Arch-ot meg nemigen használnak szervernek, így gondolom úgy veszik, hogy a user kevésbé képzett, legyen neki valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged