-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
vargalex #8604 üzenetére
No ez nagyon dícséretes, de ne magadból indulj ki, hanem egy átlag userból. Még aki linuxot használ otthon, azok nagy %-a azt sem tudja, hogy mi az hogy openwrt. Felrakta az ubuntut, mert azt sokan dícsérik, és hasonló a windowshoz, oszt annyi. A Winesek meg pláne nem tudják mi az. Szal ők a boldog tudatlanok, hogy védve vannak, oszt csókolom.
Jópofa az nftable wikije. Én itt néztem: Link
ott meg 3 féle értéket mutat
Viszont attól függően hogy ki mire használja a home serverét, nem túl szerencsés minden forgalomra egységes limit rate-et beállítani, különben lehetnek meglepetések. Rendes szerveren meg kifejezetten hibás dolog (én pl megszívnám, ha így tennék a szervereinken)
Gyanítom ezért van az, hogy Debian (minimal) alatt az alap beállításban semmi nincs. Az összes policy accept, oszt csókolom. Arch-ot meg nemigen használnak szervernek, így gondolom úgy veszik, hogy a user kevésbé képzett, legyen neki valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3703, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő