Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Ezt nem értem, mi ezen a jó. Ez még mindig nem natív linuxos XnView, hanem még mindig windowsos-Wine-os IrfanView. Így nincs értelme Linuxot használni. Pedig Linuxra is van számos jó képnéző és editor, feh, ImageMagick csomag display parancsa, GwenView, XnView, stb. Én régen még KDE-s korszakomban XnView-t és GwenView-t használtam, most jelenleg imv-t használok képnézésre, és ImageMagick csomag convert parancsát terminálból felparaméterezve képkonvertálásokra, az ImageMagick display parancsát fontok megjelenítésére. De az ImageMagick display még háttérképkezelőnek is jó, ha épp nem bugzik vele a kompozitor.
Így nem fogsz fejlődni, ha állandóan leragadsz a windowsos gondolkodásmódnál és windowsos programoknál. Pedig utóbbiaknak is szokott lenni mindig natív linuxos klónja, Notepad++-nak notepadqq, Winamp-nak QMMP vagy Audacious, foobar2000 helyett deadbeef, Total Commander helyett Double Commander, stb.. Gyakran segítenek ezek megtalálásában az alternativeto.net és hasonló oldalak, PH Linux programok topik, stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Processzorok Olcsón Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB