Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dehogy ragadtam le! Van egy ragyogó program és működik linuxon is , legalábbis nekem . Ennyi! Ez nem visszalépés.
Nem a linux a lényeg , nem az a cél, az csak egy eszköz.
Nekem az irfan view a lényeg. Hol itt a probléma? Nincs más, ami helyettesíteni tudná. Itt a linux és használom. Örülök neki.Az öreg 9 éves i5-ös színlegacy masinámon először csakazért is GPT lemezen akartam a legacy rendszert használni a biztonság és a kényelem miatt, amit a linuxok tudnának is, de a windows nem. Emiatt visszatértem az MBR partíciós táblához. Felment a windows és két hétig kínlódtam (utólag már látom, hogy a x@r hálózati wifis ellátottság miatt , mert többnyire munka közben gyötörtem vele magam), hogy a piciny tudásommal egy jó rolling tiszta arch telepítést toljak mellé és a végén sikerült. Viszont nekem követelmény az Irfan View.
Vállalom a megkövezést.

Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Arc Raiders
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PH! Darts
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

BoB