- Összefoghat az Intel és a Samsung üvegszubsztrátumok piacán
- Felkészült a legfrissebb játékduóra az új Arc meghajtó
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Laszlo733 #7613 üzenetére
Kipróbáltam a calamarch-ot, bár fel tudom telepíteni az arch-ot a hivatalos módon, nem vagyok annyira láma
, kíváncsi voltam mennyire használható ez a telepítő. Nos azt kell mondjam használható, szinte kulcsra kész rendszert ad. Azt leszámítva hogy nálam a telepítő nem tudta létrehozni a partíciókat, mbr kiosztás volt a céllemezen, én meg uefi módban telepítettem, talán ez lehetett a gond, ebbe még a win10 telepítőnek is beletörhet a bicskája. cfdisk -z /dev/céleszköz módon megoldottam a partícionálást gpt-re, ezután a grafikus telepítő partícionáló részében már csak fájl rendszereket és csatolási pontokat választottam ki a cfdiskben létrehozott partíciókhoz, majd szépen felkúszott a rendszer. Alaprendszert, amd drivereket és xfce4-et telepítettem. Probléma mentesen indult az új rendszer, csak az amdgpu drivert finomhangoltam az arch Wiki alapján hogy ne legyen tearing.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- PC Game Pass előfizetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest