- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Nem lehet vele pontosan ugyanazt kialakítani, mint nekem Arch-on. Vagy ha igen, akkor olan mértékű utánajárással (4 napot szántam rá max), hogy egyszerűen nem éri meg. Arról nem beszélve, hogy kb a felét alakítottam ki debian-on mint Archon, és már több memóriát foglalt, és jócskán több csomagot pakolt fel feleslegesen. És akkor még ott az a probléma, hogy volt olyan program, amit nem találtam debianhoz, és forrásból forgatva gondjai akadtak. A GTK-s téma se működött rendesen debian alatt ugyanúgy GTK-s rendszeren természetesen. Polybar pl teljesen kuszán működött. Csomó beépített elemre nem reagált Debian alatt, mondván nem létező elem (WTF??). Szal azonnan töröltem is. Az a kombó amire én használtam volna, arra a Debian nem jó. ELhiszem hogy Debian + KDE vagy Gnome jól működik, csak olyan bloat-os rendszer nekem nem kell.
Írom mindezt úgy, hogy jelenleg a cégben csináltam egy Debian szervert, Asterisk-el, MariaDB-vel, ODBC-vel, WEBRTC-s eléréssel. Márcsak a CDR adatainak realtime átvitele van hátrea MariaDB-be. Erre még rá kell jönnöm. Erre jó a Debian, meg PHP, NginX (gondolom Apache-ra is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged