Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Maduro szerint venezuelai gyerekek gyártják majd az NVIDIA chipjeit
- Léghűtés topik
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Ezt nem is vitattam, azért is írtam, hogy a pikaur ALKALMAS a feladatra, hogy az egész rendszert frissítsd vele, nem csak az AUR-os csomagokat.
De! Sok felhasználó van vele úgy, ahogy én. Hogy alapból csak a nem-AUR-os csomagokat frissítik, mert azok binárisan jönnek és gyors a frissítés. Az AUR-ost meg ritkán, mert azoknak a nagy része forráskódból újrapörgetős, ami már időigényes lehet, attól függően, hogy milyen nagy és hány AUR csomag van fent. Ezért szokás a normál csomagokat inkább pacman-nal frissíteni, az AUR-os csomagokhoz meg használni az AUR helper/pacman wrapper megoldásokat.
Ennek ellenére te csináhatod úgy, ahogy te szoktad, mindent pikaurral, nincs is ezzel semmi baj. Csak arra írtam, hogy ezzel a kevesek közé tartozol. Ennyi.
-
Lenry
félisten
akár káros is lehet, mert belefuthatsz két frissítés közötti felemás állapotba, meg nagyon friss bugokba, amiket néhány óra alatt javíthatnak. Biztonságosabb néhány naponta frissíteni.
ez nem véd meg semmitől. több naponta frissítés esetén is kifoghatok két frissítés közti felemás állapotot
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- Autós topik
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Akciófigyelő: Ajándék is jár a cserélhető akkus Xever 7 és 7 Pro-hoz
- Alkoholista nevelde
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
BoB