- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- HP nyomtatók
- Mini-ITX
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztsoft
őstag
Köszönöm a terjedelmes ismertetést, de tisztában vagyok az Arch használatával. Míg ezt használtam napi szinten, volt is frissítve naponta (vagy amikor jött rá valami), de a 4-es kernel és a laptopom nem szerették egymást, így váltanom kellett (de nem töröltem).
Most eszembe jutott, hogy rá kellene nézni, ezért próbáltam meg aktualizálni. Persze, újra is telepíthettem volna, de abban mi a kihívás (sajnos, azt elfelejtettem, hogy a wiki nagyon jó, érdemes ott kezdeni hiba esetén). A kulcsokkal kapcsolatban, ugyan azt másoltam fel kézzel, amit a pacman is megtett volna, meg ugye, meg is tett, mert a rendszerben még a régi csomag verzió száma szerepelt, így nem vesztettem vele semmit.
Amúgy a műtét jól sikerült, és a beteg is túlélte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pixel 7 értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB