Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztsoft
őstag
Köszönöm a terjedelmes ismertetést, de tisztában vagyok az Arch használatával. Míg ezt használtam napi szinten, volt is frissítve naponta (vagy amikor jött rá valami), de a 4-es kernel és a laptopom nem szerették egymást, így váltanom kellett (de nem töröltem).
Most eszembe jutott, hogy rá kellene nézni, ezért próbáltam meg aktualizálni. Persze, újra is telepíthettem volna, de abban mi a kihívás (sajnos, azt elfelejtettem, hogy a wiki nagyon jó, érdemes ott kezdeni hiba esetén). A kulcsokkal kapcsolatban, ugyan azt másoltam fel kézzel, amit a pacman is megtett volna, meg ugye, meg is tett, mert a rendszerben még a régi csomag verzió száma szerepelt, így nem vesztettem vele semmit.
Amúgy a műtét jól sikerült, és a beteg is túlélte.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB