Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon kezdőknek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Ez amúgy milyen laptop volt? Meg melyik 4-es kernelág konkrétan? Mert elég hihetetlennek hangzik, hogy akármilyen 4.x-es kernel teljesen inkompatibilis legyen egy komplett géppel. Még ha valami GPU driver vagy hasonló terén nem is stimmel, akkor is szoktak rá lenni kerülőmegoldások. De örülök, hogy megoldódott végül.
(#6577) Lenry: szerintem egyedül vagy, de nem a napi frissítés miatt, mert az normális, hanem pikaurt nem használnak sokan, akik használnak is, azok is főleg csak az AUR-os csomagokhoz. Persze a pikaur is alkalmas a feladatra. Én pacmannal frissítek, az AUR-os csomagokat ritkábban frissítem (a forráskódból pörgetés miatt), ahhoz yay-t használok.
Egyébként nem kötelező Archon a naponta frissítés. Sőt, akár káros is lehet, mert belefuthatsz két frissítés közötti felemás állapotba, meg nagyon friss bugokba, amiket néhány óra alatt javíthatnak. Biztonságosabb néhány naponta frissíteni.
Én is naponta szoktam egyébként, bár mostanában alig van időm a gépre, ezért csak 3-5 naponta. uby mindig csesztet, hogy nem foglalkozok a Gentoo-val, de tényleg nincs rá időm, az Archra is egyre kevesebb. Az a mázli, hogy Archra nem kell sok időt elégetni, mert az mégis bináris disztró, meg azt már ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB