Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- VR topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Én Gnome-nak anno 2x adtam esélyt. Mind a kétszer gyorsan elbukott. Olyan érzésem volt, mintha olyan embereknek csinálnák, akik még életükben nem láttak számítógépet, tehát rettentően egyszerű, szájbarágós, átkonfigurálhatatlan. Ebből a szempontból a KDE jobb volt. Egészen addig, mig el nem kezdett foglalkoztatni a minimalista rendszerek, mert akkor igen gyorsan feltűnt, hogy azaz én világom. Gondolkoztam, hogy mielőtt UEFI átállás miatt komplett rendszer, sőt komplett SSD gyalulás volt a GPT miatt, hogy előtte felrakom az i3-at is, de ab abszolút minimalista tiling rendszerek már nem jönnek be nekem annyira. Egy egyszerű 15"-os notebookon nem tudnám az előnyüket kihasználni, nem sok minden fér el egy képernyőre. Viszont azért az ablakok gombbal való helyezgetése, nagyítása, kicsinyítése, szétosztása 2-vé megtetszett, úgyhogy azért azt megoldottam Openbox alatt.
Közben eszembejutott, hogy elfelejtettem, hogy az előző változatban a swappiness-re mennyit állítottam be, úgyhogy most kapott egy 30-as értéket. SSD + 4GB RAM memória + 2GB SWAP (ezt még sosem léptem túl), szerintem ezzel nem lövök bakot. Főleg úgy, hogy a legtöbb memóriát akkor foglalom, mikor egyszerre közel 60db gépre RDP-zek be a Remminával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Kuponkunyeráló
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Call of Duty: Black Ops 7
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Milyen program, ami...?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB