- Milyen RAM-ot vegyek?
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Én Gnome-nak anno 2x adtam esélyt. Mind a kétszer gyorsan elbukott. Olyan érzésem volt, mintha olyan embereknek csinálnák, akik még életükben nem láttak számítógépet, tehát rettentően egyszerű, szájbarágós, átkonfigurálhatatlan. Ebből a szempontból a KDE jobb volt. Egészen addig, mig el nem kezdett foglalkoztatni a minimalista rendszerek, mert akkor igen gyorsan feltűnt, hogy azaz én világom. Gondolkoztam, hogy mielőtt UEFI átállás miatt komplett rendszer, sőt komplett SSD gyalulás volt a GPT miatt, hogy előtte felrakom az i3-at is, de ab abszolút minimalista tiling rendszerek már nem jönnek be nekem annyira. Egy egyszerű 15"-os notebookon nem tudnám az előnyüket kihasználni, nem sok minden fér el egy képernyőre. Viszont azért az ablakok gombbal való helyezgetése, nagyítása, kicsinyítése, szétosztása 2-vé megtetszett, úgyhogy azért azt megoldottam Openbox alatt.
Közben eszembejutott, hogy elfelejtettem, hogy az előző változatban a swappiness-re mennyit állítottam be, úgyhogy most kapott egy 30-as értéket. SSD + 4GB RAM memória + 2GB SWAP (ezt még sosem léptem túl), szerintem ezzel nem lövök bakot. Főleg úgy, hogy a legtöbb memóriát akkor foglalom, mikor egyszerre közel 60db gépre RDP-zek be a Remminával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Steam topic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Renault, Dacia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3270
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest