- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
Apollyon #4598 üzenetére
Nem hiszem. Gondolom a still inkább olyanok miatt van, akik napi szinten, komolyabban használják, és fontosabb nekik egy stabil(abb) változat. A fresh meg ugye előbb hozza be az újításokat/változtatásokat.
Ez a válasz is ezt írja:
"The 'Fresh' version provides more new features and is closer to what's being actively developed in our source code repository. The 'Still' version can offer greater stability for those people who don't need any of our latest and greatest improvements to LibreOffice."
Igazából nekem is mindegy lenne, annyira heavy user nem vagyok LO-t tekintve, de gondoltam, ha már rolling, akkor legyen fresh.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Elite: Dangerous
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- OLED TV topic
- Hardcore café
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest