Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
Apollyon
üzenetére
Nem hiszem. Gondolom a still inkább olyanok miatt van, akik napi szinten, komolyabban használják, és fontosabb nekik egy stabil(abb) változat. A fresh meg ugye előbb hozza be az újításokat/változtatásokat.
Ez a válasz is ezt írja:
"The 'Fresh' version provides more new features and is closer to what's being actively developed in our source code repository. The 'Still' version can offer greater stability for those people who don't need any of our latest and greatest improvements to LibreOffice."
Igazából nekem is mindegy lenne, annyira heavy user nem vagyok LO-t tekintve, de gondoltam, ha már rolling, akkor legyen fresh.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB