- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
qisqaqas
senior tag
válasz
spammer
üzenetére
Elsősorban: a termite VTE-t néztem régebben, de ennyire jó nem volt. Ez marad.
(itt is xfce4 terminált váltott le.ohmyzsh még erősen fekete folt nekem. Dolgozom rajta. Mindenesetre ígéretesnek tűnik.
rangerban még barátkoznom kell pár cuccal. Szintén szuper cucc.Amin viszont hasraestem: mindegyikőtök használ valami féle tiling wm-et. Nem hittem volna hogy ennyire népszerű. Egyedül az awesomewm egérrel ablak cibálós művelete az amit hiányolok az i3-ból, meg tegnap óta az egérgombok bindjait, de ezt debuggolni fogom. Listát egyelőre nem fogok adni. Radikális átalakításon fog átesni a desktopom.

Köszi a tippeket mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
- Iqos cigaretta
- TCL LCD és LED TV-k
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
(itt is xfce4 terminált váltott le.

BoB