Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
qisqaqas
senior tag
válasz
spammer
üzenetére
Elsősorban: a termite VTE-t néztem régebben, de ennyire jó nem volt. Ez marad.
(itt is xfce4 terminált váltott le.ohmyzsh még erősen fekete folt nekem. Dolgozom rajta. Mindenesetre ígéretesnek tűnik.
rangerban még barátkoznom kell pár cuccal. Szintén szuper cucc.Amin viszont hasraestem: mindegyikőtök használ valami féle tiling wm-et. Nem hittem volna hogy ennyire népszerű. Egyedül az awesomewm egérrel ablak cibálós művelete az amit hiányolok az i3-ból, meg tegnap óta az egérgombok bindjait, de ezt debuggolni fogom. Listát egyelőre nem fogok adni. Radikális átalakításon fog átesni a desktopom.

Köszi a tippeket mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Sweet.tv - internetes TV
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Vicces képek
- VR topik
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(itt is xfce4 terminált váltott le.
BoB