- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
qisqaqas
senior tag
válasz
spammer #3307 üzenetére
Elsősorban: a termite VTE-t néztem régebben, de ennyire jó nem volt. Ez marad.
(itt is xfce4 terminált váltott le.
ohmyzsh még erősen fekete folt nekem. Dolgozom rajta. Mindenesetre ígéretesnek tűnik.
rangerban még barátkoznom kell pár cuccal. Szintén szuper cucc.Amin viszont hasraestem: mindegyikőtök használ valami féle tiling wm-et. Nem hittem volna hogy ennyire népszerű. Egyedül az awesomewm egérrel ablak cibálós művelete az amit hiányolok az i3-ból, meg tegnap óta az egérgombok bindjait, de ezt debuggolni fogom. Listát egyelőre nem fogok adni. Radikális átalakításon fog átesni a desktopom.
Köszi a tippeket mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Friss előzetesen a Jurassic World Evolution 3
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Vicces képek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Nintendo Switch
- Autós topik
- Minden, ami hőszivattyú
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest