- Milyen házat vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Miért nem szép a HDR a tévéden?
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Indulhat a hardverparti!
- iPad topik
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
qisqaqas #3323 üzenetére
i3-at kipróbálom majd, tetszik videók alapján az is (meg egy rövidke időre láttam egy másik gépen), csak úgy voltam vele, hogy ha újat használok (Openboxról tértem át), akkor minél jobban konfigolhatót akarok.
Nem mellesleg jó gyakorlás/alapozás a luához is. Eddig elégedett vagyok vele.
-
F34R
nagyúr
válasz
qisqaqas #3323 üzenetére
Nalam is volt termite. sot meg st is. Utolso abszolut nem jott be kb olyan lightweight mint a xterm kicsit tobb lehetossegel bir. Termite mondjuk nem tudom miert hivja be mukodeskor a at-spi2-atk es at-spi2-core-t, meg hat a font kezelese sem epp a legkielegitobb szamomra.
DE? Viccelsz, utoljara akkor hasznaltam mikor Socket A-s Athlon XP-m volt a Mint Gnome2-s distro szemelyeben. Azota semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- PC Game Pass előfizetés
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest