Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
qisqaqas
üzenetére
Nálam hasonló volt a helyzet. Minimális linux tudással elhatároztam, hogy én akkor is Arch-ot teszek fel!
Kinyomtattam 100+ oldalnyi Arch dokumentációt, aztán nekiestem, hegesztettem napokig, majd összeállt a rendszer. Viszont egy átlagos kezdő szerintem nem ilyen.
Egyébként egyetértek. -
Istju
senior tag
válasz
qisqaqas
üzenetére
Szia. Az Arch azoknak való, akik hajlandóak megismerni a rendszer felépítését, működését. Van amikor egy kezdő sokkal bebefogadóképessebb, mint egy haladó. Az Arch linux filozófiája egy rendszerközeli adminisztrációt feltételez. Nem kell más hozzá, csak nyitott szellem. A kezdőknek épp a legendás arch wiki miatt ajánlanám a rendszert.
-
_Dumber_
őstag
válasz
qisqaqas
üzenetére
Modjuk 0 tudással ne az archwiki alapján rakja fel

Ezeket viszont kipróbálhatja:
Antergos (full arch)
Manjaro (arch +saját repoval)A blogomban olvasható a különbség
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kinyomtattam 100+ oldalnyi Arch dokumentációt, aztán nekiestem, hegesztettem napokig, majd összeállt a rendszer. Viszont egy átlagos kezdő szerintem nem ilyen.

BoB